yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2050
EURO
35,0171
ALTIN
2.502,37
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

‘KILIÇKÖY TAŞKÖPRÜ’YE BAĞLANABİLİR!’

‘KILIÇKÖY TAŞKÖPRÜ’YE BAĞLANABİLİR!’
08.05.2024 16:31
0
A+
A-

TAŞKÖPRÜ MERKEZ MAHALLE MUHTARI OSMAN ARSLAN’DAN KILIÇ YOLU İSYANI:

‘BU YOL KİMİN?’

  •  Taşköprü Merkez Mahalle Muhtarı Osman Arslan, Kılıçköy ile Taşköprü arasındaki yolda meydana gelen soruna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Muhtar Arslan, sorunun çözümü için yetkililerin acil bir şekilde harekete geçmesini talep etti.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Taşköprü Merkez Mahalle Muhtarı Osman Arslan, Kılıçköy ile Taşköprü arasındaki bağlantı yolunda meydana gelen sorunlara ilişkin birtakım değerlendirmelerde bulundu. Yolun sahipsiz kaldığından yakınan Muhtar Arslan, “Bu yol kimin?” dedi.

‘İLK YAĞMURDA AYNI DURUMLA KARŞI KARŞIYA KALIYORUZ’

Yolun, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün mücavir alanına alınması gerektiğini dile getiren Muhtar Arslan, sorunun çözümü için yetkililerin acil bir şekilde harekete geçmesini talep etti. Arslan, “Taşköprü halkımızın orada bahçeleri var. Bu yol büyük tehlike arz ediyor. Çukurlar var, araçlar kaçmak zorunda kalıyor. Bu yolun bir an önce yapılması lazım. Bu yol sahipsiz kaldı. Ne Karayolları Genel Müdürlüğü ‘bizim’ diyor ne de İl Özel İdaresi. Taşköprü Belediyesi ve Çiftlikköy Belediyesi de sahiplenemiyor. Bu aşamada da atıl durumda kalıyor. Yapılan yatırımlar da günü kurtarmak adına. İlk yağışta da aynı durumla karşı karşıya kalıyoruz” şeklinde konuştu.

ALTERNATİF SUNDU: ‘KILIÇKÖY, TAŞKÖPRÜ’YE BAĞLANABİLİR’

Kılıçköy’ün Taşköprü’ye bağlanması durumunda yolun Taşköprü Belediyesi’nin sorumluluğuna geçeceğini belirten Muhtar Arslan, bu durumun alternatif bir çözüm olabileceğini vurguladı. Arslan, “Bu sorun bize büyük zarar veriyor. Yolun yarısı Taşköprü sınırları içinde bulunuyor. Taşköprü’den Çukurköy’e giden vatandaşlar sürekli olarak bu yolu kullanmak zorunda kalıyorlar. Dereköy’den Çukurköy’e kadar beldemizde ikamet eden 200-300 hane bulunuyor. Kılıçköy, Taşköprü beldesine bağlansa; bu yol Taşköprü Belediyesi’nin himayesine geçer. Bu da böyle bir alternatif olabilir” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.