yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
ALTIN
2.325,59
BIST
9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
18°C

KAZANIRSAK PLAY-OFF CEPTE!

KAZANIRSAK PLAY-OFF CEPTE!
25.02.2022 15:51
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde kritik bir haftaya giriliyor. Bu sezona damga vuran ve maratonun bitmesine haftalar kala bir ilki başarmak isteyen HDI Sigorta Yalova VİP, Manisa’da Turgutlu Belediyespor karşısında galibiyet arayacak. Furkan Sağlık’ın öğrencileri, bu müsabakayı kazanması durumunda normal sezonun bitimine 7 hafta kala temsilcimiz play-off biletini matematiksel olarak almaya hak kazanacak. Böylece takımımız, ilk üç mücadelesi için kalan haftalarda rakipleriyle yarışacak.

 

Zorlu mücadele 14.30’da başlayacak..

Turgutlu Belediyespor ile HDI Sigorta Yalova VİP arasında bugün Manisa Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Bu müsabaka öncesinde Turuncu-Sarılı takımımız, 37 puanla 6.sırada yer alıyor. 32 puandaki Turgutlu Belediyespor da 7.basamakta haftaya giriyor. Ligin ilk yarısında Yalova’da oynanan mücadeleyi HDI Sigorta Yalova VİP, 20 sayı farkla 72-52’lik rahat skor ile kazanmasını bilmişti.

 

4 maçtır yenilmiyoruz..

Öte yandan geçen sezonki play-off başarısının ardından bu yıl da büyük ölçüde ilk 9 biletini almaya yakı olan HDI Sigorta Yalova VİP, ligde çıktığı son 4 maçı da galibiyetle tamamladı. Furkan Sağlık yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Turuncu-Sarılılar, son yenilgisini sahasında Rize Belediyesi’ne karşı alırken; bu karşılaşmanın ardından üst üste yaptığı 4 müsabakayı da kazandı. Deplasmanda Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’u 78-70, sahasında Bodrum Karya’yı 79-57, İzmir’de Karşıyaka Çarşı Koleji’ni 74-72 ve en son geride bıraktığımız hafta sonunda Fenerbahçe Gelişim’i kıran kırana geçen karşılaşmanın ardından 72-67 deviren VİP, Turgutlu Belediyespor’u da yendiği takdirde normal sezonun bitimine 7 hafta kala play-off biletini alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.