yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
30°C
Yalova
30°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

KALYONCU KENT KONSEYİNE ADAY

KALYONCU KENT KONSEYİNE ADAY
11.05.2024 19:41
0
A+
A-

Haber/Zeynep TAŞTAN

KAFTA-DER Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu, yaklaşan Kent Konseyi Başkanlığı seçimlerinde adaylığını resmen açıkladı. Kalyoncu, uzun yıllardır sivil toplum çalışmalarında aktif olan bir isim olarak, geçmiş dönemde Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanlığı görevini başarıyla yürüttüğünü belirtti. Kalyoncu, adaylık açıklamasında, kent konseylerinin toplumun farklı kesimlerini temsil etme ve yerel yönetimde daha etkin bir rol oynama potansiyeline sahip olduğunu vurguladı.

Kalyoncu, adaylığını destekleyenler arasında yerel sivil toplum kuruluşlarından ve vatandaşlardan büyük bir destek aldığını ifade etti. Ayrıca, Kent Konseylerinin şehir yönetiminde daha katılımcı ve kapsayıcı bir yapıya kavuşması gerektiğini vurgulayarak, bu yönde çalışmalar yapacağını söyledi. Kalyoncu, yaptığı açıklamada, “Birçok sivil toplum kuruluşundan ve vatandaştan aldığım geri bildirimler ile aday olmamın çok doğru olacağını düşünüyorum. Vatandaş, liyakatlı ismin bu konuda benim olduğunu söylüyor. Yerel Gündem 21 sürecinden Kent Konseyi’nin kuruluş sürecine kadar işin içindeydim ve Kent Konseyleri’nin nasıl bir çalışma sistemi olması gerektiği konusunda bilgi ve yeterli deneyime sahibim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.