yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
24°C
Yalova
24°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

KADIKÖY’DE YENİ YOL AÇMA ÇALIŞMASI YAPILDI

KADIKÖY’DE YENİ YOL AÇMA ÇALIŞMASI YAPILDI
17.11.2022 14:24
0
A+
A-

 

  • Yalova’nın en hızlı gelişen yerleşim bölgelerinden biri olan Kadıköy Belediyesi’nde bölgede yeni yol açma çalışmaları devam ediyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında mevcut imar planında var olan ancak bugüne kadar açılmamış yollar tek tek açılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor. Yalova’nın en hızlı gelişen yerleşim bölgelerinden biri olan Kadıköy Belediyesi’nde bölgede yeni yol açma çalışmaları devam ediyor. Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında mevcut imar planında var olan ancak bugüne kadar açılmamış yollar tek tek açılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor. Kadıköy Belediyesi tarafından belde genelinde yeni imar yolları açılmaya devam ediliyor. Özden Mahallesi’nde devam eden yeni yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, belde genelinde devam eden alt yapı düzenlemeleri ile Kadıköy Beldesi Termal Yolu’nda geçtiğimiz aylarda temeli atılan Kadıköy Belediyesi Kültür Evi’nin yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Toplam 2.231,29 metrekare olarak planlanan kültür evinde, sergi salonu, çok amaçlı konferans salonu, derslikler, atölyeler, kafeterya ve kütüphaneyi içerisinde barındıracak proje ile Kadıköy bünyesindeki ev hanımlarına yönelik kurslar da açılacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.