yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

İYİ PARTİ BELDE TEŞKİLATLARI AÇILDI

İYİ PARTİ BELDE TEŞKİLATLARI AÇILDI
22.11.2022 13:58
0
A+
A-

 

 

  • İYİ Parti Subaşı ve Kaytazdere Beldesi teşkilat binasının açılışı, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, İYİ Parti İl Başkanı Ersin Akyüz, Altınova İlçe Başkanı Gülşah Coşkuner il ve ilçe yöneticilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

İYİ Parti Subaşı ve Kaytazdere Beldesi teşkilat binasının açılışı, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, İYİ Parti İl Başkanı Ersin Akyüz, Altınova İlçe Başkanı Gülşah Coşkuner il ve ilçe yöneticilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal’ın da hazır bulunduğu açılışa, Subaşı Belde Başkanı İbrahim Taş ile Kaytazdere Belde Başkanı Yavuz Ünder’in yanı sıra İYİ Parti üyeleri de  katıldı.

‘Neticede çok az kaldı’..

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, açılışta yaptığı konuşmada, “Altınova’ya bağlı Kaytazdere  ve Subaşı beldesindeki İYİ Parti teşkilatımızın açılış töreninde buluştuk. Tüm beldelerdeki temsilciliklerimize örnek olabilecek bir mekan. Kadınlarımızın yoğunluğu ayrıca kayda değer. Maddi ve manevi anlamda emeği geçenlere teşekkürler. Örnek bir çalışma içinde olan dava arkadaşlarımızla buluşmak her zaman bir memnuniyet kaynağı. Çalışmalarının semeresini yakında alacağız. Neticede çok az kaldı” dedi.

‘Daha İYİ bir Yalova için az kaldı Yalova’..

İYİ Parti İl Başkanı Ersin Akyüz ise, “Belde Başkanlığı’mızın açılışını gerçekleştirdik. Dertleşeceğimiz, çözümler üreteceğimiz, birliktelik sağlayacağımız bu kapılar hepimizin. Birlik beraberlik için daha İYİ bir Yalova için az kaldı Yalova” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.