yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,1960
EURO
35,0185
ALTIN
2.512,52
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
22°C
Yalova
22°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

‘İSALE HATTI PROJESİ; SİYASİ BİR KONU DEĞİL’

‘İSALE HATTI PROJESİ; SİYASİ BİR KONU DEĞİL’
29.04.2024 15:53
0
A+
A-
  • Partisinin hem Yalova’da hem Türkiye’de başarı ve güven kazandığını söyleyen CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova’nın faydasına olacak tüm projelerin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Becan, İsale Hattı Projesi’nin Yalova halkı için önem arz eden bir proje olduğunu dile getirerek, “İsale Hattı Projesi; siyasi bir konu değil, Yalova’nın konusu” dedi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, seçim sonuçlarının hem ilimize hem de ülkemize hayırlı olmasını temenni ederek, partisinin hizmet anlayışını vurguladı. Becan, kadroların tam oturmasıyla belediyeler arası iş birliğinin artacağını ve akil insanlarla ortak çalışmalar yapılacağını ifade etti. Ayrıca, Becan İsale Hattı Projesi ve kentsel dönüşüm konularında devam eden projelerin destekleneceğini söyleyerek, HABERCİ’ye özel açıklamalarda bulundu.

‘İşinde başarılı olan herkes işine devam ediyor’

Siyasi değişimle birlikte belediye çalışanlarının endişe duyduğunu belirten Becan, liyakatli insanlarla çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. CHP rüzgarının sadece Yalova’da değil, tüm Türkiye’de estiğini kaydeden Becan, “Genel başkanımızın devamlı söylediği bir şey var; insanların nereli olduğuna bakmadan, hangi siyasi partili olduğuna bakmadan hizmet vermek için yarışacağız. Ben bizzat Yalova’da bunun takipçisi olmaya çalışacağız. Belediye değişince insanlarda bir korku oluştu, insanlar işsiz kalacak mı diye. Öyle bir şey yapmıyoruz; işini düzgün yapan, işinde başarılı olan herkes işine devam ediyor. Hangi partili olursa olsun, çalışmayan, işini iyi yapmayan kim varsa onunla çalışma imkanımız olmaz” ifadelerini kullandı.

‘Yalova’nın akil insanlarını bir araya getireceğiz’

İçerisinde belediyelerin, partisinin ve Yalova’nın akil insanlarının yer aldığı bir istişare kurulunun oluşturulacağını söyleyen Becan, “Kadrolarımız tam oturunca, hepsiyle bir toplantı yapıp tüm belediyelerle ortaklaşa çalışacağız. İçerisinde belediye başkanlarımızın da olduğu ve Yalova’da akil insanlar dediğimiz; Yalova’nın gelişmesi ile alakalı farklı düşünceleri olan insanları bir araya getireceğiz. Ortak noktayı bularak çalışmalar yapacağız. Ayağı yere basan, ciddi projeler yapıldığı zaman Avrupa fonlarında da hibe destekleri alarak bunları yürütmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

‘Büyük belediyeler, küçük belediyelere destek verecek’

Belediyelerin düzenli olarak kendilerini denetleyeceklerini ve başkanların sürekli kontrol altında olacağını ifade eden Becan, “Genel merkezimizden tüm belediyelere hem fikir desteği hem de insan desteği sağlanacak. 6 ayda bir kendimizi denetleyeceğiz, anket yapacağız. Başkanlarımız devamlı kontrol altında olacaklar. Herkes çalışacak. Komşu belediyelerimizden; İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi büyük belediyelerden de küçük belediyelere destekler sürecek. Tüm belediyeler çalışmalarını sürdürecekler. Önemli olan birlikte hareket etmek” dedi.

‘İsale Hattı Projesi; siyasi bir konu değil’

Mustafa Tutuk döneminde başlayan, 75 km’lik İsale Hattı Projesi’nin Yalova için önem arz eden bir proje olduğunu kaydeden Becan, projenin takipçisi olduklarını da söyledi. Becan, “İsale Hattı Projesi, siyasi bir konu değil; Yalova’nın konusu. İhalesi yapılmış, proje devam ediyor. Bunu durduracak halimiz yok. Bakanlık da, CHP genel merkezi de konuyu takip ediyor” ifadelerini kullandı.

‘Kentsel dönüşüm devam edecek’

Kentsel dönüşüm projesinin Yalova’nın çeşitli mahallelerinde de devam edeceğini belirten Becan, “Kentsel dönüşüm Yalova’nın olmazsa olmazı. Belki şekli değişir ancak devam edecek. İlerleyen zamanlarda kentsel dönüşümle ilgili başka mahallelerde örnek çalışmalar yapacağız. Daha hızlı şekilde ilerleyecek” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.