yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3659
EURO
34,6536
ALTIN
2.381,91
BIST
10.195,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

İLK İFTAR GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİYLE

İLK İFTAR GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİYLE
12.03.2024 14:06
0
A+
A-

 

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, ilk iftarını şehit aileleri ve gazilerle birlikte yaptı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Şehit aileleri, gaziler ve aileleriyle iftar programında buluşan Başkan Tutuk, “Bu ülkede, bu bayrağın altında hür yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onlara büyük şükran duyuyoruz” dedi.

Yalova Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına; Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü,  Yalova Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şakir Güner, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Özcan İla, Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Aydın, derneklerin yönetim ve üyeleri katıldı. Düzenlenen iftar programında, Başkan Tutuk, Vali Dr. Hülya Kaya ve İl Başkanı Güçlü, masaları tek tek dolaşarak davetlilerle sohbet etti.

‘Büyük şükran duyuyoruz’                                  

Başkan Tutuk, iftar öncesi yaptığı konuşmasında, “Mübarek Ramazan ayında sizlerle iftarda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Biz bu iftar sofrasında bir arada rahat bir şekilde oruçlarımızı açabiliyorsak onların sayesinde açıyoruz. Bu ülkede, bu bayrağın altında hür yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onlara büyük şükran duyuyoruz. Rabbim tüm şehitlerimizin ve ahirete göç etmiş gazilerimizin derecelerini ali eylesin. Yaşayan gazilerimize de sağlık ve afiyetler versin. Bu ülke için canını seve seve veren herkese minnettarız” dedi.

‘Sizler için ne yapsak azdır’

“Bu güzel Ramazan akşamında, dualarımız birlik, beraberlik için, felaketlerin olmadığı bir gelecek için, toplumumuzun refahı için, bolluk bereket için ve aydınlık yarınlar için olsun” diyerek sözlerine devam eden Tutuk, “Ben, bize şehitlerimizin yadigârı olan tüm şehit ailelerine ve gazilerimize sağlıklı bir yaşam diliyorum. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Yeni dönemde de inşallah derneklerimizle gönül gönüle verip yapılacak çalışmalarla ilgili istişare içinde olmaya devam edeceğiz. Kuşkusuz sizler için ne yapsak azdır” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.