yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

İLÇE EMNİYET PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİ

İLÇE EMNİYET PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİ
28.12.2023 13:59
0
A+
A-
  • Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği’nce Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline, uygulamalı ve teori eğitimler verildi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği tarafından Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline teorik ve uygulamalı olarak yangın söndürme, yangın söndürme cihazı (KKT) kullanma ve başlangıç yangınları ilk müdahale eğitimi verildi. Altınova İlçe Emniyet Müdürü H. Kürşat Seçer, eğitimlerin belli program çerçevesinde devam edeceğini söyledi. İlçe Emniyet Müdürü Seçer, teorik ve uygulamalı eğitim veren Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği’ne teşekkür etti.

Önemli bilgiler..

Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği’nce, ilçedeki kurum ve kuruluşlara teorik ve uygulamalı yangın eğitimi verilmeye devam ediyor. Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliğince eğitimi çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu, “Eğitimlerde; yangın önleyici, koruyucu tedbirlerin nasıl alındığı, itfaiye olayı ihbarının verilmesi, yangınlara ilk müdahale,  yangın sınıflarına göre müdahale şekilleri ve yangın söndürme cihazlarının kullanımı hakkında bilgiler veriyoruz. Eğitimlerdeki amacımız;  Kurum, kuruluşların ve vatandaşlarımızın alacağı önlemlerle can ve mal kaybını en aza indirmek, hasarları azaltmak, ev, araç, yangınlarına ilk müdahale ve doğru ihbar ve müdahale ile can ve mal kaybını en aza indirmek, koruyucu ve önleyici tedbirler almak” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.