yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

İLBER ORTAYLI, 12 KASIM’DA YALOVA’DA

İLBER ORTAYLI, 12 KASIM’DA YALOVA’DA
08.11.2022 13:59
0
A+
A-

İBRAHİM MÜTEFERRİKA KÜLTÜR SANAT SEZONU BAŞLIYOR

  • Yalova Belediyesi’nin 2022-2023 yılı Kültür ve Sanat Sezonunu etkinlikleri kapsamında Türk Tarihçi İlber Ortaylı, 12 Kasım tarihinde Yalova’da olacak.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Sanata ve sanatçıya her zaman önem veren Yalova Belediyesi, 2022-2023 Kültür ve Sanat Sezonunu 12 Kasım Cumartesi günü İlber Ortaylı ile açıyor. Bu yıl yapılacak olan tüm etkinlikler, ‘Gelenekten Geleceğe İbrahim Müteferrika Kültür Sanat Sezonu’ adı altında gerçekleştirilecek. Yalova Belediyesi, bu yıl ki kültür ve sanat etkinliklerini farklı bir konseptle gerçekleştirecek. İlk Türk Matbaacısı ve Yalova’da ilk kağıt fabrikasını kuran İbrahim Müteferrika’nın adının verildiği kültür sanat sezonunun ana fikri ise ‘Gelenekten, Geleceğe’ olarak belirlendi. ‘Gelenekten Geleceğe İbrahim Müteferrika Kültür Sanat Sezonu’nun ilk konuğu Türk Tarihçi, Akademisyen ve Yazar olan İlber Ortaylı olacak. 12 Kasım Cumartesi günü Saat 19:00’da Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde (RDKM) İlber Ortaylı konuklarına ‘Türklerin Tarihi’ isimli konferans düzenleyecek.

Kasım ayı dolu dolu geçecek..

İlber Ortaylı ile başlayacak ‘Gelenekten Geleceğe İbrahim Müteferrika Kültür Sanat’ etkinlik sezonunun devamı şöyle devam edecek: 18 Kasım Cumartesi Saat 19:00: Serdar Tuncer ile Sezai Karakoç’u Anma Programı (RDKM). 19 Kasım Pazar Saat 13:00-15:00: Kaptan Pengu Çocuk Oyunu (Çocuk Tiyatrosu).  25 Kasım Cumartesi Saat 19:00 ‘Paydos’ Tiyatro Oyunu (RDKM). 30 Kasım Çarşamba Saat 19:00 Adem Metan ve Kadir Çöpdemir ile Gençlik Buluşması (RDKM).

Yalova Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek tüm etkinlikler ücretsiz olarak izlenebilecek.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.