yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
24°C
Yalova
24°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

‘HESABINI SORMAK LAZIM!’

‘HESABINI SORMAK LAZIM!’
05.05.2024 16:27
0
A+
A-
  • CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin giriş ve güney cephesindeki yolda meydana gelen kaymaya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.  

Sürecin takipçisi olacaklarını belirten Yalova Milletvekili Becan, “Hangi firma yaptıysa, hangi müteahhit yaptıysa hesabını sormak lazım” dedi.

  • ..”Hangi firma yaptıysa, hangi müteahhit yaptıysa; ‘gel bakalım bunu niye yanlış yaptın’ diye hesabını sormak lazım.”

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin giriş ve güney cephesindeki yolda meydana gelen kaymaya ilişkin HABERCİ’ye özel açıklamalarda bulundu. Milletvekili Becan, bu durumun tekrarlanmaması adına önlemlerin alınması gerektiğini dile getirdi. Yolların yanlış imalatı nedeniyle oluşan kaymaların, vatandaşların güvenliği açısından risk oluşturduğunu belirten Becan, konunun titizlikle incelenmesi ve sorumluların hesap vermesi gerektiğini ifade etti.

‘Düzgün şekilde yapılmalı’

Hastane bölgesinde yaşanan kaymaların ardından geçici bir onarım yapıldığını ancak daha kalıcı çözümlerin bulunması gerektiğini söyleyen Milletvekili Becan, “Hastane bölgesini takip ediyoruz. Hastanenin kendisi ile ilgili değil, yollarıyla ilgili yanlış imalat yapıldığı için kaymalar oldu. Geçici de olsa bir onarım yapıldı, ancak daha düzgün kazık çakarak bunu yapmak lazım. Çünkü yağmurlar başladığı zaman aynı şeyin tekrar yaşanması sürpriz olmaz. Bir şeyi yaparken doğru yapmak lazım” dedi.

‘Bunu niye yanlış yaptın’ diye hesabını sormak lazım’

Sürecin takipçisi olduklarını kaydeden Milletvekili Becan, “Vatandaşın sağlığı ve güvenliği her şeyden önce gelir. Hangi firma yaptıysa, hangi müteahhit yaptıysa; ‘gel bakalım bunu niye yanlış yaptın’ diye hesabını sormak lazım. Bir yerden basit bir şey aldığınız zaman bile bozulduğunda soruyoruz ‘garantisi nerede?’ diye. Yolu yapana da sormak lazım ‘bunun garantisi nerede?’ Belediyenin parası kimin parası? Sizin paranız, benim param” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.