yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3525
EURO
34,7677
ALTIN
2.392,26
BIST
10.248,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

HEDEFLERİNİ MESAİ ARKADAŞLARI İLE PAYLAŞTI

HEDEFLERİNİ MESAİ ARKADAŞLARI İLE PAYLAŞTI
07.04.2024 15:56
0
A+
A-

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ OSMAN KARAKUŞ, GÖREVE HIZLI BAŞLADI YENİ DÖNEM 

  • İl Sağlık Müdürü Osman Karakuş, göreve geldiği ilk günlerden itibaren etkili adımlar atmaya başladı. Müdür Karakuş, göreve gelir gelmez ziyaretçilerini kabul ederek, müdürlük personeli ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Müdürlük personeli ile gerçekleştirdiği toplantıda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı ve Sağlık Hizmetleri Başkanlığı’nın sunumlarını dinleyen Karakuş, kurum içindeki mevcut durumu analiz etti. Sunumların ardından İl Sağlık Müdürü Karakuş, çalışmalardan dolayı tüm birimlere teşekkürlerini ileterek, yeni dönem hedeflerini paylaştı. Önümüzdeki dönemde öncelikli olarak; kamu hastanelerindeki hizmet kalitesinin artırılması ve erişilebilirliğin sağlanması, halk sağlığı alanında daha etkin ve kapsayıcı projelerin hayata geçirilmesi, personel ve destek hizmetlerinde verimliliğin artırılması, sağlık hizmetlerinin genişletilerek toplumun tüm kesimlerine ulaştırılması gibi hedefler belirlendi. Karakuş’un liderliğindeki İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık alanında bölgede daha etkin ve kapsayıcı bir rol oynamayı hedefliyor. Bu doğrultuda yapılan çalışmaların önümüzdeki dönemde daha da ivme kazanması bekleniyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.