yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
22°C
Yalova
22°C
Açık
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
09.05.2024 14:33
0
A+
A-
  • Yalova Kent Konseyi hayırlı olsun ziyaretlerine devam ederken bu sefer ki durakları İl Özel İdaresi ve Termal Belediyesi oldu..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, Kent Konseyi Genel Sekreteri Erkan Çetintaş ve Yürütme Kurulu Üyeleri Mehtap Hiçyılmaz, Volkan Yılmaz, Selahattin Aras, Doğan Doğru, Arzu Demir, İdris Durmuş, Kubilay Özer, Kadın Meclisi Başkanı Fadime Yıldırım Karoğlu, Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz, Engelli Meclisi Başkanı Hüseyin Özdemir ziyaretler de yer aldı.

‘KENT KONSEYİ MECLİSİ İLÇELERDE DE KURULMALI’..

İlk olarak yeniden göreve seçilen İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel’i ziyaret eden heyet, hayırlı olsun dileklerini iletirken, gerçekleştirmiş oldukları projeler ve gelecekte planladıkları etkinlikler ile ilgili detaylı bilgi verdi. Yakın zamanda Kent Konseyleri Birliğinin kentimizde gerçekleştirecekleri programlar hakkında istişare yapıldı. Sonraki ziyaret, ikinci dönemini yapacak olan Termal Belediye Başkanı Sinan Acar’a oldu. Kent Konseyine desteklerini her zaman sunan Sayın Acar’a, ilçede de kent konseyinin kurulması adına davette bulunuldu. Ziyaretler çiçek ve hazırlanan rapor kitapçığının takdimi ile son bulurken, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ziyaretlerle ilgili olarak, “Her geçen gün büyüyen ve gelişen kentimizin seçilmişleriyle olan görüşmeler önem arz ediyor. Bize gelen talepleri ve konseyimizin mutfağında şekillenen fikir ve önerileri doğrudan iletme şansımız oluyor. Ayrıca seçilmişlere yol haritası olması için hazırladığımız rapor kitapçığını da birinci elden iletiyoruz. Kent Konseyinin olmadığı ilçelerimizde de kurulması için davette bulunuyor ve de bulunmaya da devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.