yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2999
EURO
34,8154
ALTIN
2.411,70
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

HALK EKMEK MÜJDESİ!

HALK EKMEK MÜJDESİ!
26.09.2022 16:58
0
A+
A-

 

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk:

‘YAKIN ZAMANDA KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIZ’

 

  • Geçtiğimiz aylarda başlatılan Halk Ekmek Fabrikası için toplanan imza kampanyasına Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar da destek vermişti. HABERCİ’ye açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Tutuk, Halk Ekmek için çalışmaların devam ettiğini belirtti..

..”Halk ekmek konusunda da böyle bir düşüncemiz ve projemiz olduğunu belirtmek isterim. Bununla ilgili yakın zamanda güzel bir gelişme olacak.”

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Halk Ekmek için çalışmalar yapıldığının müjdesini verdi. Geçtiğimiz aylarda Gelecek Partisi İl Başkanlığı tarafından YADO ve Halk Ekmek için imza kampanyası başlatılmıştı. Halk Ekmek için düzenlenen imza kampanyasına kendisini de imza atan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, bu kampanyayı desteklediğini dile getirdi.

‘Çalışmalarımız devam ediyor’..

Konuyu ivedilikle takip ettiklerini söyleyen Tutuk, “Yalova Belediyesi bünyesinde bununla ilgili bir çalışmamız bulunuyor. Hükümetimizin de bununla ilgili destekleri bulunuyor. Takip ediyoruz. Ben o kampanyaya imza atarken, bu kampanyaya destek verdiğimi belirtmek istemiştim. Halk ekmek konusunda da böyle bir düşüncemiz ve projemiz olduğunu belirtmek isterim. Bununla ilgili yakın zamanda güzel bir gelişme olacak. Detaylarını sonra açıklamak istiyorum. Çünkü söylediğimiz projenin havada kalmasını istemiyoruz. Belediye olarak partinin başlattığı imza kampanyası ile aynı fikirdeyiz. Olumlu düşüncedeyiz. Bununla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Olgunlaşınca da kamuoyuna duyurumuzu yapacağız” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.