yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,1991
EURO
35,0145
ALTIN
2.519,23
BIST
10.716,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
22°C
Yalova
22°C
Açık
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

GÜREL’DEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

GÜREL’DEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI
09.05.2024 14:38
0
A+
A-
  • Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gürel, engelli bireylerin daha rahat yaşayabileceği bir dünya kurmak için ellerinden geleni yapmalarını gerektiğini belirterek, engelsiz bir yaşam dilediğini söyledi.

 

Haber / Esin KAYA

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel Engelliler Haftası nedeniyle açıklamada bulundu. Başkan Gürel, “Engellilik hali sadece engellileri ve ailelerini değil, toplumun tamamını ilgilendiren önemli bir konudur. Öyle ki bu kıymetli kardeşlerimizin hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma konusunda hepimize önemli görevler düşmektedir. Engellilik, sadece kişinin ya da mensubu olduğu toplumun değil, tüm insanlığın ortak sorunudur. Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur. Kendimizi onların yerine koyarak düşünmeli ve engelli insanlarımızın daha rahat yaşayabileceği bir dünya kurmak için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

‘Engelsiz bir yaşam diliyorum’..

Yalova Belediye Başkanı Gürel, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yalova Belediyesi olarak şehrimizi engelsiz bir şehir haline getirmek için tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışıp tüm engelleri hep birlikte aşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nın, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik toplumsal duyarlılığı güçlendirmesini diliyor, engellilerimize ve ailelerine sağlıklı, mutlu, huzurlu ve engelsiz bir yaşam diliyorum.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.