yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

GÜREL, SANAYİ SİTESİ ESNAFIYLA BULUŞTU

GÜREL, SANAYİ SİTESİ ESNAFIYLA BULUŞTU
01.02.2024 17:10
0
A+
A-

MEHMET GÜREL, SANAYİ SİTESİ ESNAFIYLA BULUŞTU

  • CHP’nin Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, Kirazlı Sanayi Sitesi esnafıyla gerçekleştirdiği sabah kahvaltısında, altyapı eksiklikleri ve çevresel düzenlemelerin yanı sıra istihdam olanakları ve ticaretin geliştirilmesi konularını ele aldı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

CHP’nin Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, Kirazlı Sanayi Sitesi esnafıyla gerçekleştirdiği kahvaltı toplantısında, esnafın dile getirdiği sorunlara detaylı bir şekilde odaklandı. Altyapı sorunlarını çözme planları, çevresel düzenlemeler ve iş olanaklarına dair detaylı çözüm önerilerini paylaştı. Gürel, esnafın beklentilerini anlayarak, şeffaf ve etkili bir yönetim taahhüdünde bulundu. Mehmet Gürel, Yalova Belediye Başkanlığı için vizyonunu ve projelerini esnafa detaylı bir şekilde anlattı. Şeffaf bir yönetim vaadiyle, katılımcı bir süreç sunarak esnafın görüşlerini almayı sürdürdü. Gürel, seçim öncesinde toplumun çeşitli kesimleriyle diyalog kurarak kapsayıcı bir yönetim anlayışını benimsemeye odaklandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.