yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3426
EURO
34,8553
ALTIN
2.383,69
BIST
10.250,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

GÜREL KOLTUĞUNU 4 İLKOKUL ÖĞRENCİSİNE TESLİM ETTİ

GÜREL KOLTUĞUNU 4 İLKOKUL ÖĞRENCİSİNE TESLİM ETTİ
22.04.2024 12:30
0
A+
A-

BAŞKAN GÜREL KOLTUĞUNU 4 İLKOKUL ÖĞRENCİSİNE TESLİM ETTİ

  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile ülkemizde her yıl olduğu gibi bu yılda makam koltuklarına çocuklar geçti..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, başkanlık koltuğunu sırayla 4 ilkokul öğrencisine devretti, talimatları dinledi, taleplere yanıt verdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarında geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, makamını bir süreliğine Yalova Suzan Tuna İlkokulu öğrencilerine teslim etti. Okul Müdürü Adem Aykan, Sınıf Öğretmeni Ahmet Aykut ile birlikte Zeynep Sabiha Aykut, Tanem Köse, Yiğit Yasir Canbaz ve Tuna Sevim makam arabasıyla Yalova Belediyesine geldi. Özel kalem personeli ve ardından Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel tarafından makamda karşılanan öğrenciler sırayla makam koltuğuna oturdu. Koltuğa sırayla oturan öğrenciler gerekli birimleri arayarak yapılması gerekenler hakkında müdürler ile görüştü.

‘MAKAMIMIZ BUGÜN ÇOCUKLARIMIZA BIRAKTIK’..

Başkan Mehmet Gürel, tüm Çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken, bayramın önemine de değindi. Gazi Mustafa Kemal’in muasır medeniyetler hedefine ulaşımın ana etkeninin çocuklar olduğunu ve çocuklarımıza aktarılacak eğitim seviyesinin yükselmeye aracı olacağını da vurguladı. Bugünün çocuklarının yarının doktoru, mühendisi, belediye başkanı ve ülkeyi idare eden bireyler olacağını ifade ederken, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklarımızın günüdür. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de savunduğu gibi biz de dünya çocuklar birliği anlayışını savunuyoruz. Cumhuriyet’in kurulması ile bu bayramlar milli bayramlar olmuştur. Bugün de makamı çocuklarımıza devrederek şehrimizin yönetimini çocuklarımıza bıraktık. 23 Nisan Salı günü de çocuklarımız için gerçekleştireceğimiz etkinliklerle, çocuklarımıza bu coşkuyu sonuna kadar yaşatma arzusundayız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.