yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C

GÜÇLÜ, BASIN MENSUPLARI İLE SAHURDA BULUŞTU

GÜÇLÜ, BASIN MENSUPLARI İLE SAHURDA BULUŞTU
27.04.2022 15:01
0
A+
A-

 

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü ve yönetimi, basın mensupları ile düzenlenen sahur programında buluştu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güçlü, Yalova’ya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

‘Vekillerimizle beraber çalışıyoruz’

Sahada vatandaşların taleplerini Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a ilettiğini söyleyen Güçlü, “Mesleğimiz gereği de, yönetimimiz ile de sokaklardayız. Yalova Belediyesi AK Parti’ye geçtikten sonra gördüğümüz olumsuzlukları ve tavsiyelerimizi Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk’a iletiyoruz. Başkan Vekilimiz de bu önerilerimizi değerlendiriyor. AK Parti Yalova Milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile beraber çalışıyoruz. Ahmet Vekilimiz Genel Merkezin verdiği görevler nedeni ile sürekli Yalova’da olamıyor. Olduğu zamanda ilimiz ile ilgili çalışmalar da destek veriyor. Meliha Akyol ile eskiden gelen bir hukukumuz var ve ben kendilerine ‘Meliha abla’ derim. Kendisi de Yalova’da olduğu dönemlerde bizden program yapmamızı ister, bizlerde Merkez İlçe olarak program yaparız, beraber parti çalışması yapıyoruz” dedi.

‘Binicioğlu ve Koçal, kalıcı yatırımlar yaptı’

Koçal ve Binicioğlu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Güçlü, “AK Parti’de Belediye Başkanlığı yapmış olan Barbaros Binicioğlu ve Yakup Koçal partimizden istifa ettiler. Binicioğlu ve Koçal ilimizde başkanlığı döneminde kalıcı yatırımlar yaptılar. Koçal ve Binicioğlu başka siyasi partilerde siyaset yapabilirler ama biz 14 mahalle ve 11 merkez köyünde teşkilat olarak hazırız. Bu kişilerin eski güçlerinde olduklarını düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.

‘2023 seçimlerinde iki milletvekili çıkaracağız’

Yalova’da iki milletvekili çıkaracaklarını belirten Güçlü, “Sorumlu olduğum Merkez İlçe alanında olan 14 mahalle ve 11 köydeki teşkilatımızın çalışmalarına göre 2023 milletvekili seçimlerinde AK Parti, Yalova’da iki milletvekili çıkaracaktır. Bizdeki teşkilat yapısı diğer partilerde yok ve bu bizim için en büyük avantaj. AK Parti olarak ayrımcılık yapmıyoruz. Ben Karadeniz kökenli bir aileden geliyorum, İzmir doğumluyum, memleketim olarak gördüğüm Yalova’da yaşıyorum ve eşimde Diyarbakırlıdır. Biz herkesin oyuna talibiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.