yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

GENÇ MÜSİAD’TAN GENÇ KIZILAY’A ZİYARET

GENÇ MÜSİAD’TAN GENÇ KIZILAY’A ZİYARET
12.08.2022 15:18
0
A+
A-

 

 

  • Genç MÜSİAD Yalova Şubesi üyeleri, Genç Kızılay Yalova Şubesi’ni ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili karşılıklı istişarelerde bulundular.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Genç MÜSİAD Yalova Şubesi Başkanı Hüseyin Emre Baykal ve yönetim kurulu üyeleri, Genç Kızılay Yalova Şubesi Başkanı Kadir Can Aslıyüksek ve yönetimini ziyaret ettiler. Ziyarette Yalova gençliğine yönelik yapılan ve yapılması planlanan projelerle ilgili istişarelerde bulunuldu.

‘Yanınızda olmaya hazırız’..

Genç MÜSİAD Yalova Şubesi Başkanı Hüseyin Emre Baykal, Türk Kızılay’ının Türkiye’de ve dünyada önemli bir misyon üstlendiğini ifade ederek, Aslıyüksek’ten çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Baykal, “Gençlerin bağımlılıklardan uzak, milli ve manevi değerlere önem veren, yeniliklere ve gelişmeye açık nesiller olarak yetiştirilmesi için sivil toplum kuruluşlarının önemi oldukça büyüktür. Bizler geleneklerimize bağlı ve yeniliklere her daim açık gençler olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız. Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in dediği gibi; ‘devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak lazım’ sözünü düstur edinerek, sadece Allah rıza için bu yola çıktık. Amacımız karınca misali safımızı belli etmek. Gençliğe ve gençlerimize hizmet edebilirsek ne mutlu bize. Bu vesile ile de Genç Kızılay Yalova Şubesi’ni ziyaret ettik. Köklü bir tarihe sahip olan Kızılay’ımız ve onun lokomotifi genç kardeşlerimiz, vatandaşlarımızın en zor anında yanında olmaya devam ediyorlar. Biz kendilerini tebrik ediyoruz. Gençlik adına yapacakları her işte de yanlarında olmaya hazırız” dedi.

Teşekkür etti..

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Genç Kızılay Yalova Şubesi Başkanı Kadir Can Aslıyüksek ise, “Helal- haram bilincini göz ederek ticaret ahlakını gelecek kuşaklara aktarmayı hedefleyen MÜSİAD’ın genç üyelerini ağırladık. Değerli Genç MÜSİAD üyelerinin ziyaretinden son derece onure olduk. Münferit ve birlikte olabilecek her projenizde yanınızda olmaktan memnun oluruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.