yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

‘GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ’ 

‘GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ’ 
23.02.2024 13:33
0
A+
A-

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ‘DAVA’ ŞUURUYLA ÇALIŞIYOR 

AYHAN POLAT ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

  • Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat, Yalova Belediye ve Yalova İl Genel Meclis adaylarıyla beraber; açılış, cenaze, ev ziyaretleri ile stand kurarak seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova İttifak Partisi Yalova İl Başkanı Hakan Elveren Yılmaz ve yönetimini ilk ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Yalova İl Belediye Başkan adayı ve beraberinde ki belediye meclis adayları oldu.  Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Meclis Adaylarıyla beraber, İttifak Partisi Yalova İl Yönetimine ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştiren heyet, sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. Her hizmetin; Yalova, Türkiye, millet ve vatan için olduğunun altının çizen Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat, yeni kurulan İttifak Partisi’nin başkan ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ dedi. Polat, ‘’Sıcak ve samimi misafirperverliklerinden dolayı İttifak Partisi Yalova İl Başkanı Hakan Elveren Yılmaz’a ve tüm yönetim kurulu üyelerine partim ve şahsim adına teşekkür ederim” dedi.

TEŞEKKÜRLER KOTÇİOĞLU…

Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat ve beraberindeki meclis üyesi adayları, Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-sen Sendikası Yalova Şubesi yönetimine misafir oldular. Sendika Başkanı Ahmet Kotçioğlu ile yönetim kurulu üyelerinin mükemmel ev sahipliklerinde, ülke ve Yalova gündemine dair çok önemli istişarelerde bulunuldu.  Çok büyük keyfi geçen ziyarette, eğitim camiasının çok kıymetli isimleriyle tanışan Polat ve meclis üyesi adayları, 31 Mart 2024 gününe kadar milli görüş düşüncesi ve Refah Partisi’nin 1994 ruhu ile belediyecilikte çığır açan hizmetler yapacaklarını, gece gündüz demeden Yalovalılara anlatmaya devam edeceklerini söylediler.

ELLERİ ÖPÜLESİ EL EMEĞİ GÖZ NURU HOCALARIMIZ; VAR OLUN… 

Yalova El Sanatları Eğitim ve Kültür Derneği’nin Yalova Kent Müzesi’ndeki, ‘ENVA-I SANAT’ sergisine, Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat, Yalova İl Genel Meclis 1. Sıra Adayı Onur Onar ve Yalova Belediye Meclis adayları katıldı. Birbirinden muhteşem eserleri sergiye renk katan sanatsever hocaların verdiği bilgiler doğrultusunda inceleyen Yeniden Refah Partisi heyeti, Dernek Başkanı Mehtap Hiçyılmaz başta olmak üzere emeği geçen tüm hocalara teşekkür ettikten, toplu fotoğraf çektirdikten sonra ayrıldılar.

HACI MEHMET ORUÇ’U, EVİNDE ZİYARET ETTİLER..

Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat ve beraberindeki meclis üyesi adayları, Yalova Kazım Karabekir Mahallesi’nin bir önceki 3 döneminde mahalle muhtarlığı görevini başarıyla yapan Hacı Mehmet Oruç’un evine misafir oldular. Oğlu Faruk Oruç ile evlerinin kapılarını açan, Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat’ın yapmayı planladığı hizmetler hakkında bilgi sahibi olan Oruç’tan hayır duası alında ve Oruç ailesine teşekkür edildi.

 

MİLLİ GÜREŞÇİ SERVET DEMİRHAN VE AİLESİNDEN DESTEK İSTEDİLER..

1980 yıllarda minderlerin şampiyonu Hacı Servet Demirhan’a ziyarette bulunan Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat ve beraberindeki meclis üyesi adayları Demirhan ailesinden 31 Mart 2024 de yapılacak olan mahalli seçimlerde destek istediler. Oldukça verimli geçen ziyarette, Şampiyon Demirhan seçim çalışmalarında başarılar diledi. Birçok tecrübesini başkan adayı Polat ve heyeti ile paylaştı.

‘OY’LARINIZA TALİBİZ’ DEDİLER..

Hınıs eşrafından Abdülbaki Oruç’u evinde ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat ve meclis adayları, Yalova Belediye Başkanlığına talip olduklarını ve kente hizmet için kollarını sıvadıklarını ilettiler. Oy desteği ile ancak bunun mümkün olacağını söyleyen Polat, ‘Bu mahallede doğmuş ve büyümüş biri olarak desteğinizi bekliyorum’’ şeklinde talebini Oruç ailesine iletti.

YALOVA’NIN EN KÖKLÜ TAKIMININ YÖNETİMİ ZİYARET EDİLDİ..

31 Mart Mahalli Seçimler öncesi Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat, Meclis Adayları Cengiz Çetin, Ayhan Türk ve Kadirhan Saraçoğlu ile birlikte Yalova’nın köklü spor kulübü Esnafspor’un Başkanı Günal Hürgezer ile Yönetim kurulu üyesi ve Yalova Belediye Meclis Üyesi Yavuz Bingöl’ü ziyaret etti. Hoş bir sohbetin yanında Yalova için hizmete talip olduğunu anlatan Polat, Yalova’nın hak ettiği hizmetleri yıllardır göremediği gerçeğini masaya yatırdı. Refah Belediyeciliği ile Yalova’nın şaha kalkacağı sözünü veren Polat ve belediye meclis adayları bir ziyareti daha sonlandırdılar.

HİZMETE AÇILAN İŞYERİNE ‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİLER..

GK GROUP RENT A CAR işletmesinin açılışına; Yeniden Refah Partisi Yalova İl Başkanı Abdullah Zeki Ercan, Yalova İl Genel Meclis 1. Sıra Adayı Onur Onar ve Yalova Belediye Meclis Üyesi Ayhan Türk katılım sağladı. İşletme ortakları, Kubilay Karabayır ile Yunus Emre Genç’e ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunan Yeniden Refah Partisi heyeti, Türkiye ve Yalova siyaset üzerine koyu bir sohbette bulundular. Bol kazançlar temenni ederek ziyareti sonlandırdı.

YEŞİLOVASOPOR KARŞILAŞMASINI TRİBÜNDEN İZLEDİLER..

Yeşilovaspor-Bigaspor karşılamasını, Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat, meclis adayları, Burak Balkuş ve Hüseyin Bingöl ile protokol tribününden izledi. 90 dakikası 1-1’lik sonuçla tamamlanan karşılaşmada 2 altın değerindeki puan kaybı; yönetici, teknik ekip, taraftar ve futbolcular kadar bizleri de üzdü. Şampiyonluk yarışından yara alan mavi-yeşil takım, bundan sonraki karşılaşmaları firesiz tamamlayarak ipi göğüslemeyi hedefliyor.

AKRABALARINDAN DESTEK İSTEDİ..

Polat, Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı sıfatıyla teyze oğlu Ebubekir Gün’ü evinde ziyaret etti. Kuzeni Ebubekir Gün’den destek isteyen Polat, samimi ve gerçekçi duruşu ile birçok konuda istişarelerde bulunduğu Ebubekir Gün’den destek sözü aldı.

ORDULULAR DERNEĞİNİ ZİYARET EDİLDİ..

Yalova Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Birtek’i, Süleymen Bey Mahallesi, İstiklal Caddesi’ndeki dernek merkezinde, il başkanı, il belediye başkan adayı il belediye meclis üyeleri, Çiftlikköy belediye başkan adayı birlikte ziyaret ettiler. Yapılması elzem olan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Polat, kentin en elzem sorunları hakkında, gerek Başkan Birtek, gerek dernekte bulunan misafirlere kendisini ve partisini fikirlerini anlattı.

CENAZELERİNE KATILIMLAR SAĞLADILAR..

Yeniden Refah Partisi Yalova il kurucularından ve İl Teşkilat Başkanı İsmail Şahin’in vefat eden amcası Cemal Şahin’in cenazesine toplu olarak katılım sağlandı. Yeniden Refah Partisi Yalova İl Başkanı Abdullah Zeki Ercan, Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat, belediye ve il genel meclis adaylarının da hazır bulundukları cenaze dualarla toprağa verildi.

HAMİDE KÖSE HANIMEFENDİ İÇİN SON GÖREV YAPILDI 

Sivas eşrafında, Sivas Yıldızeli Sandal Köyü Dernek Başkanı Şaban Köse’nin hakkın rahmetine kavuşan annesi Hamide Köse hanımefendi son yolculuğuna dualarla uğurlandı.  Erzurum eşrafından hakkın rahmetine kavuşan Necdet Ayaz, Yalova Merkez camiinde kılınan cenaze namazına müteakip toprağa verildi. Kadıköy Belediyesi’nden emekli personel İbrahim Dilmaç’ın cenazesi ise İsmet Paşa Mahallesi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Hakkın rahmetine kavuşan merhum ve merhumelere Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat, belediye ve il genel meclis adayları da katıldılar. Polat, “Hakkın rahmetine kavuşanlara Allahtan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı diyoruz” şeklinde acılarına ortak oldu.

BAYBURTLULARIN DERNEĞİNİN GECESİNE KATILDILAR..

Yalova Bayburtlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü için yapılan kutlama programına, Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat ve Yalova Belediye Meclis Adayları katıldı. Emeği geçenleri kutlayan Polat, Başkan Ahmet Savaş Öztürk’e yeni başarı temennisinde bulundu.

ELİF NUMANOĞLU’NA ‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİLER..

Geçtiğimiz hafta sonu Yalova Mimar Sinan Caddesi’nde, Elif Numanoğlu hanımefendinin eğitmenliğini yaptığı, Uzman Plates, Yoga hizmet ve Welleness unvanlı işyerini Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı, belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi adayları ziyarette bulundular. ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulunan Polat, “Genç girişimci kardeşimiz Elif Numanoğlu’na yeni iş hayatında başarılar dileriz. Allah emiklerinin karışlığını versin” şeklinde temennisinde bulundu. Yapılan hizmetler hakkında bilgilendirmede bulunan Numanoğlu ile Yalova siyaseti hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

ÇANDIR VE KORKMAZ POLAT’IN RAKİBİ OLDULAR..

Saadet Partisi bir önceki Yalova İl Başkanı Celal Korkmaz ile Gelecek Partisi bir önceki Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır ile Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat bir cenaze namazı öncesi bu kareye yakalandılar. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli seçimlerde Yalova Belediye Başkanlığı’na aday olan bu 3 isimden hangisi Yalova Belediye başkanı olur, 31 Mart akşamı belli olacak.

YUSUF ASAF BİCUP STANDIMIZDA..

Yeniden Refah Partisi Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Nermin Bicup’un torunu Yusuf Asaf Bicup standa teşrif etti. Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat’ı uzun zamandan bu yana tanıyan Yusuf Asaf, objektiflere poz verirken kılıç çekme işaretini de ihmal etmedi. Ailece Yeniden Refah Partisi’ne gönül veren, hizmet eden Bicup ailesi, Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Ayhan Polat, belediye ve il genel meclis üyeleri tarafından takdir ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.