yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3520
EURO
34,7850
ALTIN
2.394,20
BIST
10.268,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

FESTİVALE YOĞUN KATILIM

FESTİVALE YOĞUN KATILIM
12.02.2024 16:37
0
A+
A-

YÖRESEL LEZZETLER FESTİVALİ’NE YOĞUN KATILIM

  • Yalova Belediyesi’nin destekleriyle Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu tarafından ‘Yöresel Lezzetler Festivali’ düzenlendi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

5-18 Şubat tarihleri arasında Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu tarafından Millet Bahçesi’nde düzenlenen Yöresel Lezzetler Festivaline Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Belediye Başkan Yardımcısı Volkan Dadaloğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu Başkanı Vedat Babaoğlu ve diğer dernek başkanları tarafından karşılanan Başkan Tutuk, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Kurulan stantları gezen Başkan Tutuk, stantlarda vatandaşlara ikramlarda bulundu.

‘Kentimizi sizlerin desteğiyle güzelleştireceğiz’

Festivalde bir konuşma yapan Başkan Tutuk, “Bizler şehrimizi daha güzelleştirmek ve gelişmesi için odalarımızla, derneklerimizle ve STK’larımızla sürekli istişare halindeyiz ve çalışmalarımızı bu yönde devam ediyoruz. Kentimizi sizlerin desteğiyle en güzel hale getireceğiz. Böyle bir organizasyonu gerçekleştiren Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu Başkanı Vedat Babaoğlu ve diğer dernek başkanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Tüm etkinlikler Millet Bahçesi’nde olacak

Bundan böyle tüm etkinliklerin Millet Bahçesi’nde gerçekleşeceğini de konuşmasında vurgulayan Başkan Tutuk, “Şu an içinde bulunduğumuz alan olan Millet Bahçesi’nde bu etkinliğimiz gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki aylarda tam kapasite ile burası hizmete girdiğinde tüm etkinliklerimizi Millet Bahçesi’nde gerçekleştireceğiz. Bu alanda çocuklarımız, ailelerimiz burada güzel zamanlar geçirecek. İsmetpaşa Mahallesi sınırları içinde olan Millet Bahçesi çevresine belediye olarak güzel yatırımlar yaptık. Bağ sokağın durumunu biliyorduk ve güzel bir asfaltlama çalışması yaparak güzel bir konuma getirdik. Bunun gibi birçok çalışmamız oldu. Şehrimizin güzelleşmesi için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.