yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

FAZLACA, TRABZONLULAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

FAZLACA, TRABZONLULAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ
25.02.2024 18:11
0
A+
A-

YASEMİN FAZLACA, TRABZONLULAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

 

Altınova ilçesinin CHP Belediye Başkan adayı Yasemin Fazlaca, seçim çalışmaları kapsamında Trabzonlular Derneği’ni ziyaret etti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Ziyarette dernek üyeleri ile bir araya gelen Fazlaca, Altınova’yı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için fikir ve önerilere açık olduğunu belirtti. Fazlaca, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Altınova ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için sizlerin fikir ve önerilerinizi dinlemeye devam ediyoruz. Trabzonlu hemşerilerimizle samimi bir buluşma gerçekleştirdik, hemşerilerimiz ile bir araya gelip Altınova için fikir alışverişi yaptık. Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin destekleri ile birlikte, güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Hep birlikte daha güzel yarınlar sizlerle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Ziyaret, Trabzonlu dernek üyeleriyle keyifli bir sohbet ortamında geçerken, Yasemin Fazlaca’nın projeleri ve vizyonu hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Hemşerileriyle yakın temas kuran Fazlaca, destek sözleri ve olumlu enerjiyle buluşmanın sonunda Trabzonlular Derneği’nden ayrıldı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.