yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

ESENKÖY’E 240 DAİRELİK KONUT PROJESİ  

ESENKÖY’E 240 DAİRELİK KONUT PROJESİ  
26.03.2024 14:08
0
A+
A-

AK PARTİ YALOVA MİLLETVEKİLİ AHMET BÜYÜKGÜMÜŞ:

‘BİZİM DERDİMİZ HİZMET’

  • AK Parti’nin Esenköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Selvi, belde sakinleriyle bir araya gelmek için düzenlenen iftar programında teşkilat mensuplarına hitap etti. İftar programına Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş de katıldı.

..”İnşallah burada emekçi kardeşlerimize, Esenköylü kardeşlerimize 240 sosyal konutu çok uygun ödeme koşullarıyla, TOKİ benzeri modelle bu hizmeti Esenköy’ümüze kazandıracağız.”

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti’nin Esenköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Selvi, düzenlenen iftar programında belde sakinleri ile bir araya geldi. İftar programına; AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, Esenköy Belde Başkanı Mehmet Anıl Kaptan ve parti mensupları katıldı.

‘Seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum’

“Halka hizmet Hakka hizmettir” diyen Esenköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Selvi, Esenköy halkına ve teşkilat mensuplarına seslendi. Selvi, “Halka hizmet edenlerin yardımcısı Allah’tır. Biz de bu uğurda gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünerek yola çıktık. Halkımıza güzel hizmetler yapabilmek umuduyla siz değerli hemşerilerimin desteklerini bekliyorum. Önümüzdeki seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

‘Mustafa Selvi başkanımızın yanındayız’

Ahmet Büyükgümüş konuşmasında, Mustafa Selvi’nin 240 dairelik sosyal konut projesinin önemine vurgu yaparak, bu projenin beldenin ihtiyaçlarına yönelik önemli bir adım olduğunu belirtti. Büyükgümüş, “Bizim derdimiz hizmet. Bizim derdimiz Esenköy’ü yapacağımız hizmet ve eserlerle nasıl geleceğe taşırız, bunun mücadelesini veriyoruz. 31 Mart günü Mustafa Selvi başkanımız burada belediye başkanı seçildiğinde tüm Esenköy kazanacak. Mustafa Selvi başkanımız dedi ki, ‘Esenköy’de bir sosyal konut çalışmasına ihtiyacımız var. Ben yerini tespit ettim, hazırlıklarını yaptım. Bakanlığımız ve milletvekillerimiz destekçi olursa, Esenköy’e 240 sosyal konut kazandırmak istiyorum.’ Biz de var gücümüzle yanındayız. İstişare ettik, finansman modelini çalıştık. İnşallah burada emekçi kardeşlerimize, Esenköylü kardeşlerimize 240 sosyal konutu çok uygun ödeme koşullarıyla, TOKİ benzeri modelle bu hizmeti Esenköy’ümüze kazandıracağız. Biz Ankara’dan Mustafa Selvi başkanımıza yardımcı olacağız, O da Esenköy’e 5 yıl boyunca nice hizmetler ve eserler kazandıracak. Bunun için 31 Mart’a kadar daha çok çalışmamız lazım” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.