yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3484
EURO
35,0098
ALTIN
2.329,81
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Açık
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

ERSOY, ARMUTLU’DA KONFERANS VERDİ

ERSOY, ARMUTLU’DA KONFERANS VERDİ
22.03.2022 16:13
0
A+
A-

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Armutlu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Osmaniye Milletvekili Prof. Doktor Ruhi Ersoy, MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz ve MHP’li Belediye Başkanları tarafından karşılandı. İhlas Armutlu Tatil Köyü’nde gerçekleştirilen konferansta Ersoy, 2023 Türk Milli Mücadelesi konulu bir konferans verdi. Devletin kaos ve türbülansa ortamında daha öncede defalarca sokulmak istendiğine dikkat çeken Ersoy konuşmasında, “Biz milletin iradesinden kopmadan milletin iradesiyle devleti bütünleştiren milli devletin mücadelesini veriyoruz. Milletin iradesini devletin idaresine dönüştürmenin mücadelesini veriyoruz. Özellikle 1948-1952 arasında BM ve NATO üyeliğiyle beraber bir sistemin eline geçip 70 yıldan fazla bizim kontrolümüz dışında anlayışlar tarafından yönetildi. İlk kez yüzde 50+1 ile milletin değerlerinin doğrudan demokraside temsili var. İlk kez devlet operasyon yemiyor. İlk kez kaos ve türbülansa Türkiye’nin sokulduğu, en önemli kararların alınacağı dönemler iç karışıklıkların çıkarıldığı, uluslararası sisteme taviz verilmek zorunda kaldığı operasyonlar yapılmıyor. 1990-1999 arasındaki 9 yılı düşünün. Bu 9 yıl içerisindeki hükümetler ne kadar seri hükümetler yıkıldı, kuruldu. Şuan cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi olmasaydı Afrin operasyonu yapılırken, uluslararası sistem üzerimize gelirken birileri anında gen soru verip hükümeti düşürebilirdi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi olmasaydı, Adalet ve Kalkınma Partisi meclisten başbakan çıkarsaydı DEVA ve Gelecek Partisi kurulduğunda milletvekili transferiyle hükümeti düşürebilirlerdi. Şimdi böyle bir ihtimal kalmadı. Hükümeti düşüremiyorlar. Bunlar, milletin menfaatine olan işler. ‘Erdoğan ile Bahçeli cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini akşamdan sabaha getirdiler, Türkiye’yi tek adam yönetiyor’ gibi itibarsızlaştırmaya kalkanların niyetinin arka planına baktığınızda devletin anahtarının alıp kime teslim edeceğine bakmanız lazım” ifadelerini kullandı.
Konferansın ardından, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Osmaniye Milletvekili Prof. Doktor Ruhi Ersoy’a MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz tarafından bir plaket sunuldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.