yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3243
EURO
34,7527
ALTIN
2.392,58
BIST
10.251,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

ERKEKLERDE HEYECAN BAŞLIYOR

ERKEKLERDE HEYECAN BAŞLIYOR
02.10.2022 12:42
0
A+
A-

 

FENERBAHÇE KOLEJİ’NE KONUK OLACAĞIZ!

  • Semt77 Yalovaspor’un da yer aldığı Türkiye Basketbol Ligi’nde 2022-2023 sezonu heyecanı resmen başlıyor. Bu hafta sonu yapılacak ilk hafta müsabakalarıyla start alacak zorlu maratonun ilk haftasında yeşil-kırmızılı takımımız, Fenerbahçe Koleji deplasmanıyla lige start verecek.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği TBL’de 2022-2023 sezonu, bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Geçen sezon Süper Lig’de tutunamayıp tekrar TBL’ye geri dönen Semt77 Yalovaspor, yeni sezonda şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösteriliyor.

Fenerbahçe deplasmanına çıkacağız..

Müzesinde Türkiye Basketbol Ligi play-off şampiyonluk kupası bulunan Semt77 Yalovaspor, bir yıl aradan sonra yer alacağı bu organizasyonun ilk haftasında İstanbul’da parkeye çıkacak. Fenerbahçe Koleji ile kozlarını paylaşacak yeşil-kırmızılı takımımız, yeni sezonun startını da vermiş olacak.

Zorlu kapışma 10 Ekim’de..

Fenerbahçe Koleji ile Semt77 Yalovaspor arasında 10 Ekim Pazartesi günü İstanbul Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 18.00’de başlayacak. Öte yandan yeşil-kırmızılı takımımız, Ankara’da düzenlenen Erkekler Federasyon Kupası’nda rakibiyle karşılaşmıştı. Temsilcimiz, rakibine grup aşamasında 91-83’lük skorla kaybetmişti.

İlk haftanın programı belli oldu..

Bu arada TBL’de ilk haftanın programı belli oldu. Fenerbahçe Koleji-Semt77 Yalovaspor maçının dışında ilk haftada 7 karşılaşma daha oynanacak. Sezonun açılış mücadelesinde 7 Ekim Cuma günü Çağdaş Bodrumspor, sahasında Samsunspor’u ağırlayacak. 8 Ekim Cumartesi günü ise Akran Gemlik Basketbol-Finalspor, Bornova Belediyesi Karşıyaka-Haremspor ve Antalya Güneşi-Sigortam.net maçları oynanacak. 9 Ekim Pazar günü Kocaeli BŞB Kağıtspor-Mersin BŞB, OGM Ormanspor-Balıkesir BŞB ve Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler-Ankaragücü Mamak Belediyesi müsabakalarının heyecanı yaşanacak. Haftanın kapanış maçında da Semt77 Yalovaspor, 10 Ekim Pazartesi günü Fenerbahçe Koleji ile deplasmanda kozlarını paylaşacak ve ilk hafta tamamlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.