yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
ALTIN
2.309,84
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

‘EMITT’TE YALOVA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TANITACAĞIZ’

‘EMITT’TE YALOVA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TANITACAĞIZ’
16.12.2021 13:46
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Ülkemiz ve illerin tanıtımı anlamında uluslararası bir platform olan EMITT pandemi nedeni ile geçen yıl düzenlenememişti. Bu yıl yeniden kapılarını dünyaya açacak olan EMITT Fuarı 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. 25.si düzenlenecek olan fuara dünyanın birçok ülkesinden önemli sayıda katılım beklenirken Yalova’da bu yıl fuarda kapsamlı bir şekilde tanıtılacak. YATUB öncülüğünde fuarda profesyonel bir stant ile temsil edilecek olan Yalova her yönü ile katılımcılara anlatılacak. Fuara az bir süre kala YATUB ve Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar da Yalova Belediye Başkan vekili Mustafa Tutuk, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten ve Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’i makamında ziyaret ederek fuar hazırlık çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
‘Dünya’ya tanıtacağız’..
YATUB üyesi belediyeler ve İl Özel İdaresi ile bu yıl EMITT Fuarı’nda Yalova’nın güçlü bir şekilde tanıtımının yapılması için görüş birliğine vardıklarını dile getiren Başkan Acar, “Yalova turizm potansiyeli çok yüksek bir il. Yalova’nın sahip olduğu bu zenginliklerin tanıtımı için çok önemli bir platform kabul ettiğimiz EMMIT dünyada bu anlamda en önemli 5 organizasyon arasında gösteriliyor. Her yıl dünyanın birçok ülkesinden ciddi katılım olan bu fuarda Yalova’yı bu yıl profesyonel bir şekilde tanıtmak istiyoruz. Bu anlamda tüm belediye başkanlarımızın aynı görüşte olmaları da bizi daha iyi bir iş çıkartmak yönünde motive ediyor. Hep birlikte EMITT’te Yalova’yı dünyaya tanıtacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.