yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3631
EURO
34,6632
ALTIN
2.391,94
BIST
10.189,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

EMEKTAR BELEDİYE PERSONELİNE VEDA

EMEKTAR BELEDİYE PERSONELİNE VEDA
05.03.2024 14:50
0
A+
A-
  • 1993 yılından beri Altınova Belediyesi’nde çalışan Bilgen Tetik, emekli oldu. Uğurlama töreninde ise duygu dolu anlar yaşandı..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, emekli olan Yazı İşleri Müdür Vekili Bilgen Tetik için düzenlenen uğurlama töreninde duygu dolu bir konuşma yaptı. Dr. Oral, 1993 yılından beri belediyenin çatısı altında Altınova için özveriyle çalışan Tetik’i emeklilik gününde anarak, ona huzurlu ve sağlıklı bir ömür diledi. Başkan Oral, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün, büyük belediye ailemizde veda günü. 1993 yılından bu yana belediyemiz çatısı altında Altınova için emek harcayan Yazı İşleri Müdür Vekilimiz Bilgen Tetik’i emekliliğe uğurladık. Yeri hiçbir zaman doldurulamayacak arkadaşımıza, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.” Başkan Oral, Tetik’in uzun yıllar boyunca belediye için gösterdiği fedakarlıkları ve profesyonel katkılarına vurgu yaparak, Emekli Yazı İşleri Müdür Vekili’nin Altınova için önemli bir boşluğu doldurduğunu belirtti. Törene katılan belediye personeli ve dostları da Tetik’e teşekkür ederek, yeni yaşamında başarılar diledi. Bilgen Tetik de duygusal bir veda konuşması yaparak, çalışma hayatı boyunca yaşadığı anıları ve birlikte geçirdiği zamanları paylaştı. Tetik, belediyedeki mesai arkadaşlarına teşekkür ederken, emeklilik sürecinde ailesiyle daha fazla vakit geçirecek olmanın heyecanını yaşadığını ifade etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.