yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2921
EURO
34,6825
ALTIN
2.413,99
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

DOWAKSA’DA KAN DEĞİŞİMİ

DOWAKSA’DA KAN DEĞİŞİMİ
27.04.2023 16:44
0
A+
A-

BENVENUTO REBOLİNİ; (Hoş geldin Rebolini; güle güle Parks!) BYE PARKS!                                                   

  • Haber / Zeynep Taştan

DowAksa İcra Kurulu Başkanı ve Türkiye Genel Müdürü Douglas Parks, Mayıs sonu itibarıyla görevinden ayrılıyor ve yerine İtalyan Massimo Rebolini geliyor. Rebolini, DowAksa’da Eş CEO olarak önümüzdeki 1 ay boyunca Douglas Parks ile birlikte icranın başında bulunacak, 1 Haziran 2023 tarihi itibarıyla da DowAksa İcra Kurulu Başkanı ve Türkiye Genel Müdürü olarak tam yetkiyle görevinin başına geçecek. Bilindiği gibi ABD’li Douglas Parks, Kasım 2015’ten bu yana DowAksa’da İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktaydı. Nisan 2018 itibariyle DowAksa’da İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olarak atanan Parks; ABD ordusu istihbarat subay emeklisiydi.

  • Massimo Rebolini hakkında..

Karmaşık işletmeleri yönetme, iş bölümleri ve kültürler genelinde çapraz fonksiyonel zorluklar ve müşteri deneyimi stratejileri konusunda derin deneyime sahip olan Massimo Rebolini, aynı zamanda kimya endüstrisinde işletme yöneticisi.

  • Görev alanları..

3 ay- Horgen, Zurich, Switzerland. Hibrit DOWAKSA The Dow Chemical Company 6 yıl 5 ay– Horgen, Zürih Kantonu, İsviçre Dow Genel Müdür Yardımcısı, Global Ticari ve Müşteri Deneyimi Tam zamanlı  Eylül 2018 – Şubat 2023 arası 4 yıl 6 ay– Dow Tüketici Çözümleri Küresel Yönetici Liderlik Ekibi Üyesi – Silikon Zarf Business Commercial Director, Dow Consumer Solutions, EMEAI  Ekim 2016 – Ağustos 2018– 1 yıl 11 ay Dow Tüketici Çözümleri Dowcorning

  • DowAksa hakkında..

Türkiye’nin ilk ve tek, dünyanın sayılı karbon elyaf üreticilerinden DowAksa, enerji, ulaşım, savunma ve alt yapı sektörleri başta olmak üzere endüstriyel sektörlere karbon elyaf kompozit çözümleri sağlar. Şirket 2012 yılında iki dünya devi, Dow ve Aksa Akrilik San. A.Ş’nin 50/50 ortak girişimi olarak kurulmuştur, Akrilik elyafta dünya lideri olan Aksa ile malzeme bilimi konusunda öncü olan Dow’ın bilgi, deneyim ve gücünü birleştiren DowAksa, precursordan karbon elyafa, karbon elyaftan reçineye uzanan ürün gamı, mühendislik çözümleri, teknolojisi ve know-howı ile sektörün sayılı tam entegre çözüm üreticilerindendir. Şirketin ileri teknoloji ile donatılmış dünya standartlarında üretim tesisi, Avrupa, MENA ve Orta Asya’ya maksimum 4 saatlik bir uçuş mesafesinde olan Yalova’da bulunmaktadır.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.