yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

‘DEVLET MİLLETİN YANINDA’

‘DEVLET MİLLETİN YANINDA’
27.07.2022 15:51
0
A+
A-

 

Yalova Valisi Muammer Erol Çiftlikköy’e bağlı İlyasköy ve Dereköy’ü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Ziyaret esnasında Vali Muammer Erol’a Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray, İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar ve ilçe protokolü eşlik etti. Çiftlikköy ziyaretinde ilk olarak İlyasköy’de ikamet eden Şehit Ömer Anaçardı’nın ailesini ziyaret eden Vali Erol, şehit ailesiyle sohbet ederek sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu. Vali Erol, şehit ailesi ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle birlikte İlyasköy ve Dereköy’de vatandaşlarla bir araya geldi. Yöneticilerden köylerin genel durumu, yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

‘DEVLET OLARAK HER TÜRLÜ İMKANI SAĞLAMAYA GAYRET EDİYORUZ’.. 

Vatandaşların karşılaştığı sorunları dinleyerek ilettikleri her türlü ihtiyaç, sıkıntı ve taleplerine imkanlar çerçevesinde çözüm üretmeyi amaçladıklarını ifade eden Vali Erol, “Bölgemize katkı sağlayan vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak ve refah düzeylerini yükseltmek için devlet olarak her türlü imkanını sağlamaya gayret ediyoruz” dedi. Ziyaretlerine ardından vatandaşların kendilerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Erol’a memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler. Köy ziyaretlerinin ardından Vali Erol, Çiftlik Mahallesi’nde yapımı devam eden 20 derslikli okul inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.