yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

CUMHURİYETİMİZ 99 YAŞINDA

CUMHURİYETİMİZ 99 YAŞINDA
28.10.2022 16:29
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dün, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan çelenk sunma töreni ile başladı. Protokolün tam kadro hazır bulunduğu törende Atatürk Anıtı’na Yalova Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Yalova Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında akşam saat 19:00’da Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde Prof. Dr. Tufan Gündüz tarafından ‘Cumhuriyet’i Böyle Kurduk’ konulu konferans düzenlendi.

GÜN BOYU KUTLAMALAR DEVAM EDECEK..

Yalova Valiliği tarafından organize edilen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları saat 09.30’da başlayacak. Valilik makamında Yalova Valisi Muammer Erol, tebrikleri kabul edecek. Ardından saat 10.00’da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bir tören düzenlenecek. Vali, Garnizon Komutanı ve Yalova Belediye Başkan Vekili ile birlikte halkın bayramını kutlayacak. Ardından Yalova Valisi Muammer Erol, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma gerçekleştirecek. Halk oyunları gösterinin ardından, tören geçişi yapılacak. Aynı günün akşamında 18.30’da Deprem Anıtı önünden başlayarak, 29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşü yapılacak. Saat 20.30’da ise Hoş Seda Korosu RDKM’de bir konser verecek. 21.00’da ise Yalova Belediyesi’nin organizasyonu ile Cumhuriyet Meydanı’nda bir konser verilecek.

BELEDİYEDEN DOPDOLU PROGRAM..

Yalova Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99.yılında çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Konserden söyleşilere, sempozyumdan sergiye birçok etkinliği vatandaşlar ile buluşturacak. 99. yıl kapsamında; Yalova Belediyesi ve PTT Müdürlüğü iş birliğiyle “Cumhuriyet, Milli Mücadele ve Atatürk” konulu pul sergisi yapılacak. Sergi, 29 Ekim saat 11:00’de Kent Müzesi’nde açılacak ve 3 Kasım’a kadar açık olacak. Etkinlikler, Yalova Belediyesi ve İl Özel İdaresi iş birliğinde Uluslararası Bonsai Sempozyumu ile devam edecek. II. Uluslararası Bonsai Sempozyumu ise 29-30 Ekim tarihleri arasında Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. 99.yıla özel düzenlenen etkinlikler 29 Ekim akşamı ‘Güneş’ isimli sanatçının konseri ile son bulacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.