yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3659
EURO
34,6536
ALTIN
2.381,91
BIST
10.195,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

‘ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZ’

‘ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ  ÖNCELİĞİMİZ’
19.04.2024 15:14
0
A+
A-

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Ziya Gökalp İlkokulu’nda devam eden istinat duvarı onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Ziya Gökalp İlkokulu’nda gerçekleştirilen istinat duvarı onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek, öğrencilerin güvenliği ve konforu için yapılan bu çalışmaları yakından takip etti. Akmeşe, okul bahçelerindeki istinat duvarlarının yenilenmesinin, öğrencilerin derslerde ve teneffüslerde huzurlu bir ortamda vakit geçirebilmeleri açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Müdür Akmeşe, yapılan çalışmaların çocukların okul bahçesini güvenle kullanabilmeleri için hayati öneme sahip olduğunu dile getirdi. Ayrıca, onarım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak öğrencilerin tekrar okul bahçesinde huzurlu bir ortamda koşup oyun oynayabileceklerini söyledi.  Akmeşe, öğrencilerin yüzlerinde oluşacak tebessümleri tekrar görebilmek için çalışmaların hızla devam ettiğini ve en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Bu çalışmaların, öğrencilerin eğitim sürecine olumlu bir katkı sağlayacağını ve onların daha güvenli bir ortamda öğrenmelerine olanak tanıyacağını belirten Müdür Akmeşe, “Çocuklarımızın güvenliği bizim birinci önceliğimizdir. Onların teneffüslerde ve derslerde okul bahçesini güvenle ve huzurla kullanabilmeleri bizim en hassas noktalarımızdan biridir. En yakın zamanda çalışmalar tamamlanacak ve onların okul bahçesinde koşarken yüzlerinde oluşan tebessümleri tekrar göreceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.