yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3541
EURO
34,8051
ALTIN
2.395,25
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
21°C

ÇİFTLİKKÖY’DE UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

ÇİFTLİKKÖY’DE UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK
05.10.2022 14:38
0
A+
A-

 

  • Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlı ekipleri tarafından uyuşturucu madde suçları ile uyuşturucu madde suçlarına karışan kişilerin tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar yapılıyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile toplumun teminatı genç nesillerin sağlıklı ve güvenli geleceği başta olmak üzere; halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından uyuşturucu madde suçları ve çeşitli suçlara karışan suçluların mücadelesi kapsamında zaman mefhumu gözetmeksizin cansiperane mücadele gerçekleştiriliyor. Bu bağlamda 3-4-5 Ekim 2022 tarihlerinde Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlı ekipleri tarafından uyuşturucu madde suçları ile uyuşturucu madde suçlarına karışan kişilerin tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar yapılıyor. Görevliler tarafından yapılan araştırmalar neticesinde şüpheli şahıslar üzerinde anlık şok baskınlar şeklinde çalışmalar gerçekleştirildi. Ekip görevlileri tarafından tespit edilen toplam 4 araç ve içerisinde bulunan toplam 8 şüpheli şahıs yakalandı.  Şüpheli şahısların araçları ve üzerlerinde yapılan aramalarda; 55,87 gram esrar diye tabir edilen narkotik maddesi, 1 adet hassas terazi, 11,08 metanfetamin diye tabir edilen narkotik maddesi, 1 adet uyuşturucu madde kullanımda kullanılan cam aparat ele geçirildi.

8 şüpheli şahsa işlem yapıldı..

Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından suç unsurlarıyla birlikte yakalanan B.K, K.G ve F.M.Z isimli 3 şüpheli şahıs gözaltına alınarak uyuşturucu madde ticareti yapmak, kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından işlem yapılarak mevcutlu olarak adliyeye sevk edildi. D.G, M.Ç, M.S, M.U. ve M.S. isimli şüpheli şahıslar hakkında düzenlenen kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından şahıslara işlem yapıldı. Toplamda 8 şüpheli şahsa işlem yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak toplumun teminatı genç nesiller başta olmak üzere halkın sağlık, huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalar zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin kararlılıkla sürdürülecek.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.