yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

ÇİÇEK DİYARI ALTINOVA’YA ÇİÇEK GİBİ YOLLAR

ÇİÇEK DİYARI ALTINOVA’YA ÇİÇEK GİBİ YOLLAR
13.07.2022 15:56
0
A+
A-

 

Çiçek yetiştiriciliğinin merkezi kabul edilen Yalova’nın Altınova Belediyesi, ‘Çiçek gibi yollar’ sloganı ile başlattığı çalışmalar kapsamında bu yaz 30 bin ton sıcak asfalt, 20 bin metrekare parke taşı ile 10 bin metrekare kaldırım taşı uygulaması gerçekleştirecek..

Haber / Esin KAYA

Başkan Dr. Metin Oral, pandemi, uzun süren olumsuz iklim koşulları ve alt yapı çalışmalarından dolayı yeni başlayan çalışmaları kısa sürede yüzde 70 oranında tamamlayacaklarına dikkat çekti. Eşsiz doğası, turizmi, tarihi, tarım ve sanayi kimliği ile Yalova’nın gözde ilçesi Altınova’da alt yapı çalışmaları, pandemi ve uzun süren olumsuz hava koşullarından dolayı geciken yol çalışmaları için seferberlik başlatıldı.

30 BİN TON ASFALT, 20 BİN MT2 KİLİT PARKE, 10 BİN MT2 KALDIRIM.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, konforlu ve güvenli bir ulaşım için başlattıkları çalışmalar kapsamında Altınova’yı bu yaz sezonunda 30 bin ton asfalt, 20 bin metrekare kilit taşı, 10 bin metrekare kaldırım taşı ile buluşturacaklarını açıkladı. Başkan Dr. Metin Oral, çalışmalar kapsamında ilçenin önemli güzergahı olan Atatürk Bulvarı’nın da baştan sona yenileceğini kaydetti.

‘SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, ŞİMDİ KEYİF ZAMANI’..

Altınovalı hemşerilerine, başta pandemi ve uzun süren olumsuz hava koşulları ile devam eden çeşitli alt yapı çalışmalarından dolayı gösterdikleri için sabır için teşekkür eden Başkan Dr. Metin Oral, “Şimdi, yenilenen caddeleri, sokakları ve kaldırımları ile çiçek gibi bir Altınova’nın keyfini sürme zamanı” şeklinde konuştu.

‘ALTINOVA’MIZI VİZYON PROJELER TAÇLANDIRACAĞIZ’..

Altınova’da her anlamda ve her alanda hayata geçirdikleri yüzlerce özel proje ile yaşam standartlarını en üst seviyeye taşıdıklarına dikkat çeken Başkan Dr. Metin Oral, bu yıl içerisinde devreye alacakları çok sayıda yeni proje ile hizmetlerini taçlandıracaklarını söyledi.

Dr. Metin Oral, “Turizmden tarihe, spordan sanata, tarımdan sanayiye marka kent #Altınşehir Altınova için bu yıl kelimenin tam anlamı ile hasat zamanı. İlçemizde, kıymetli hemşehrilemizin yaşamına değer ve ayrıcalık katacak önemli projelerimizin açılışını yapacağız. Heyecanlıyız, mutluyuz. Ama daha yapacak çok işimiz var. İlk günkü aşkla, heyecanla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.