yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

CHP’Lİ YÖNETİCİLERDEN KÖYLERE ZİYARET

CHP’Lİ YÖNETİCİLERDEN KÖYLERE ZİYARET
28.03.2024 14:11
0
A+
A-
  • CHP İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Oktay Atik ve partililer, Çiftlikköy’ün köylerini gezmeye devam ediyor. 

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmalarını hızlandıran CHP Çiftlikköy İl Genel Meclis Adayı Oktay Atik, Aykut Türker, Gülhan Oğur ve Eray İdris Şimşek ile birlikte çok sayıda partili; Gacık, Laledere, Dereköy, Kılıç, Kabaklı, Denizçalı, İlyasköy, Çukurköy ve Burhaniye köylerini ziyaret etti. Her evin kapısını tek tek çalan CHP’li adaylar, vatandaşlarla bir araya geldiler. Köy halkı ile çeşitli zamanlarda bir araya geldiklerini söyleyen Atik, “Köylerimizin kalkınması için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Köylerimizin gelişimi ve refahı için çalışmalar yürüterek, kırsal alanları kalkındırabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

‘SORUNLARI DİNLEYEREK ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ’

Vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm ürettiklerini dile getiren Oktay Atik, “Kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın refahını artırmak ve yaşam standartlarını yükseltmek için çaba gösteriyoruz. Kapı kapı gezerek, sıkmadık el bırakmadan 7’den 70’e herkesin gönlüne girerek çalışmalarımızı anlatıyoruz. Köylerimizin ulaşım altyapısını güçlendirmek için yolların bakımı ve iyileştirilmesini istiyoruz. Asfaltsız köy yolumuz kalmasın. Su ve kanalizasyon hizmetlerinin sorunsuz olması önem arz ediyor. Köylerimizin yaşam kalitesini artırmak için daha çok çalışacağız. Tarım ve hayvancılığa ciddi destekler sağlamak istiyoruz. Çiftçilere yönelik destek programları, tohum dağıtımı, gübre ve mazot desteği gibi uygulamalarla köylülerimize destek olacağız. Yeni dönemde de bu çalışmaları sürdürmek ve eksik kalan yerleri tamamlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Köylülerimizle birlikte el ele vererek çalışmalarımızı yürüteceğiz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.