yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ÇANDIR, ANTALYA’DA

ÇANDIR, ANTALYA’DA
24.02.2022 15:05
0
A+
A-

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu,  parti yönetim kurulu ve kurucular kurulu üyeleriyle, il başkanlarının hazır bulunduğu 3 gün süren toplantıda gerek parti çalışmaları, gerekse siyasi ve ekonomik gelişmeler mercek altına aldı. Yeni bir dönemin başlangıcında olduklarını ifade eden İl Başkanı Çandır,  iki sene önce toprakla buluşan tohumun bir çınar fidanına dönüştüğünü görmekten mutlu olduklarını ifade etti. Toplantıda konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, “Geçtiğimiz yıllarda ülkemizin maalesef başarısız koalisyon denemeleri oldu. Kısa zamanda kurulan 45 günde inşa edilen, ortak anlayış birliğinden uzak koalisyonların uzun soluklu olmadığını, ancak seçim sürecinin çok öncesinde 6 siyasi partinin güçlendirilmiş parlamenter sistem başta olmak üzere, ekonomi ve diğer konu başlıklarında ortak çalışma yürütüyor” dedi. Davutoğlu, yaptığı açıklamada ayrıca, bu durumda seçim sonrası görülebilecek bir koalisyonda ortak anlayış birliği ile Türkiye’nin ayakları yere sağlam basan bir hükümet anlayışı ile mevcut sorunlardan sıyrılabileceğini ifade etti.

‘SEÇİMLERE HAZIRIZ’..

Erken seçime veya zamanında gerçekleşecek genel seçimlere hazır olduklarını söyleyen Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır,  güçlü bir ekiple, kapısı çalınmadık hemşerilerinin kalmaması için gayret ettiklerini, Türkiye’nin yeni dönemle birlikte Gelecek Partisi iktidarı ile bütün meselelerine çözüm bulacağını ifade etti. Gelecek Partisi’nin en güçlü yönünün, konusunda uzman yönetim kadrolarının olduğunu dile getiren Çandır, “Vatandaşımızın ekonomi başta olmak üzere hukuk, eğitim ve sağlık gibi başlıklarda görünen kronikleşmiş sorunlarla ilgili olarak çözüm bekliyor” dedi. Çandır, bu sorunların çözümünün de Antalya Kampı süresince masaya yatırıldığını, göreve gelmeleri halinde ajandalarında ülkeyi huzur ve güven ortamında yönetecek projelerin hazır olduğunu da belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.