yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
24°C
Yalova
24°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C

CANBAY, EV ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

CANBAY, EV ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
04.03.2024 15:23
0
A+
A-

SUBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ADAYI CANBAY, ÇAT KAPI EV ZİYARETLERİNDE HEMŞERİLERİYLE BULUŞUYOR

  • CHP Subaşı Belediye Başkan Adayı Turan Canbay, hafta sonu CHP Subaşı Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla beraber ziyaretlerini hız kesmeden sürdürdü..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Subaşı’nın Denizgören Mahallesi’nde, CHP Subaşı Belediye Başkan Adayı Turan Canbay, CHP Subaşı Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla ile birlikte hafta sonu gerçekleştirdiği çat kapı ziyaretlerle vatandaşlarla buluştu. Ev ziyaretleri kapsamında, vatandaşlarla birebir görüşen Belediye Başkan Adayı Canbay, halkla arasındaki bağı perçinliyor. Çat kapı ev ziyaretlerinin önemine dikkat çeken Canbay, bu ziyaretlerin adayın seçmenle olan bağını güçlendirdiğini söyledi. Ziyaretler sırasında, yerel seçimlere yönelik vizyonunu ve Subaşı için planladığı projeleri anlattığı bilgisi paylaşıldı. Bu tür doğrudan iletişim faaliyetleri, seçmenlerin adayı daha yakından tanımasına ve politikaları hakkında bilgi sahibi olmasına olanak tanıyor. CHP Subaşı Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla yaptığı ziyaretlerde mahalle sakinleri ile sohbet eden Canbay, “Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız, CHP Belde örgütümüz kenetlenmiş durumda. Ekibimizle daha çok çalışarak, hep birlikte ele vereceğiz. Girmedik kalp, çalmadık kapı bırakmayacağız. Tüm mahallelerimizi dürüst, halkçı ve sosyal belediyecilik hizmetleriyle buluşturmaya devam edeceğiz. Gittiğimiz her yerde bizleri samimiyetle karşılayan herkese teşekkür ediyorum. Bize olan güvenin hakkını vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.