yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4746
EURO
34,7479
ALTIN
2.489,59
BIST
9.510,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

ÇANAKKALE ZAFERİ’Nİ CANLANDIRDILAR

ÇANAKKALE ZAFERİ’Nİ CANLANDIRDILAR
20.03.2022 12:49
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

RDKM’de düzenlenen programa Yalova Valisi Muammer Erol, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Neslim Eski, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ve İl Jandarma Komutanı Mustafa Bakçepınar başta olmak üzere kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Olğun’un günün anlam ve önemi belirten bir konuşmasıyla devam etti. Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Olğun, “Tiyatro oyunumuzda, o dönem yaşanılan çetin mücadele, yokluğun ve inancın, zaferle noktalandığı anlar canlandırılacak. Her anı, her saniyesi, binlerce kahramanlıkla dolu Çanakkale Zaferi’ni bir oyunla anlatmak yetmez elbette. Burada gençliğe, öğrencilerimize Çanakkale ruhu nedir, o bilince sahip olmak nedir, bunu anlatmaya çalışıyoruz. İnşallah sergilediğimiz oyun da bu noktada öğrencilerimiz ve izleyicilerimiz için gereken mesajı verir” dedi.

DESTANI CANLANDIRDILAR..

Çanakkale Zaferi konulu ilkokul, ortaokul ve liseler arası yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Vali Muammer Erol, Garnizon Komutanı Tuğamiral Neslim Eski ve Yalova Belediye Başkan Vekili Fatih Şahin tarafından ödülleri verildi. Ödül törenin ardından Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Çanakkale Destanı konulu tiyatral gösteri icra edildi. Tören; Vali Muammer Erol ve protokol üyelerinin öğrenci ve öğretmenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.