yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PROGRAMI TANITIM VE TANIŞMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PROGRAMI TANITIM VE TANIŞMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
06.05.2022 17:16
0
A+
A-

 

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Etkinliğe Yalova Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı alanı öğrencileri ile alan öğretmenlerinden Hakan Bilişik, Mine Özaslan, Seyhan Şen ve Suna Bozkurt katılım sağladı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Bölüm Başkanı ve Çınarcık MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Özgür Doğan Gürcü, etkinliğe katılım sağlayan Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı alanındaki lise öğrencilerine; sekreterlik mesleğinin toplumsal imajı ve sekreterliğin geçmişten günümüze gelişiminden bahsederek geniş bir çalışma sahası olduğunun altını çizdi. Katılımcılarımızdan Hakan Bilişik, “Alanla ilgili farkındalık yaratmak için hep beraber çalışmamız gerek” dedi.

Keyifli vakit geçirdiler..

Mine Özaslan, meslekte diksiyonun yeri ve öneminden bahsederek, kendini doğru bir şekilde ifade edemeyen birinin mesleğini icra etmekte zorlanacağını, Seyhan Şen ise yabancı dil bilgisinin oldukça önemli olduğunu belirtti. Suna Bozkurt ise bölüm tanıtımı için daha etkili bir şekilde çalışılmasının, toplumdaki sekreterlik mesleğine hak ettiği değerin verilmesi için daha fazla bilgilendirilme yapılmasının öneminden bahsetti. Okulun Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölüm öğrencisi Sinan Durmuş, misafir öğrencilere okulun bahçesinde gitarı ile ufak çaplı bir konser verdi. Keyifli vakit geçiren lise öğrencileri, üniversite kazanma hevesi ile okuldan ayrıldı. Etkinliğin sonunda Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Özgür Doğan Gürcü ve Öğr. Gör. Cahit Kavtelek katılımcılara programa katılmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Etkinliğin ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.