yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3845
EURO
35,2418
ALTIN
2.324,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

BUGÜN 23 NİSAN.. ÇOCUKLAR; GÜN SİZİN!

BUGÜN 23 NİSAN.. ÇOCUKLAR; GÜN SİZİN!
22.04.2022 17:40
0
A+
A-

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Yalova’da da coşkuyla kutlanacak. İlk olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda saat 09.30’da çelenk sunma etkinliği düzenlenecek. Saat 11.00’da ise Yalova Valisi Muammer Erol’un katılımı ile kutlama programı gerçekleştirilecek.

Belediyeden dopdolu program..

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Dünya’daki çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle ayrıca kutlanacak. Çocuklara özel olarak hazırlanan etkinlikler, 23-24 Nisan tarihlerinde Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. 2 gün boyunca sürecek olan etkinliklerde; şişme oyun alanları, geleneksel çocuk oyunları, kukla gösterileri, Hacivat ile Karagöz gösterisi, bubble show gösterisi, tekerleme-şekerleme, çocuk şarkıları ve müzikli yarışmalar yapılacak. 23 Nisan’a özel olarak hazırlanan programda ayrıca çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı da yapılacak. Yalova Belediyesi, çocuklara yönelik her hafta Cumartesi günü gerçekleştirdiği çocuk tiyatrolarını bu hafta 23 Nisan nedeniyle Raif Dinçkök Kültür Merkezi içerisinde düzenleyecek. Karlar Ülkesi 2 Mavi Şato isimli müzikli çocuk oyunu 23 Nisan Cumartesi günü miniklerle buluşacak. Oyun, 13.00-15.00 ve 17.00’de 3 seans olarak gerçekleşecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.