yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5865
EURO
34,8497
ALTIN
2.499,00
BIST
9.699,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C

‘Bu takım bir gün 3. Lig’e çıkacak’

‘Bu takım bir gün 3. Lig’e çıkacak’
19.04.2022 13:37
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

2021-2022 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta mücadele veren Altınova Belediyespor, Yalovaspor ve Kadıköyspor’la birlikte ilimizi temsil etmişti. Üç Yalova takımı arasında Kadıköyspor’un küme düşmesi ve Yalovaspor’un da ikinci sırada sezonu kapatmasının ardından baraj karşılaşmasına çıkan sarı-yeşilliler, Süper Amatör Küme’nin namağlup şampiyonu Tavşanlı Belediyespor’la kozlarını paylaştı. İlk yarısı golsüz biten mücadelenin ikinci devresinde gelen gollerle Altınova Belediyespor, rakibini 2-1 yendi. Bu sonuçla sarı-yeşilliler 2022-2023 sezonunda Yalovaspor’la birlikte ilimizi Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edecek.

‘Bu takım bir gün 3. Lig’e çıkacak’..

2-1’lik Tavşanlı Belediyespor maçı sonrasında açıklama yapan Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş, “Çok şükür Bölgesel Amatör Ligi’ne devam ediyoruz. Camiamıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu takım bir gün 3. Lig’e çıkacak. Bu taraftar ve yönetim bunu hak ediyor. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral bizim başımızda olduktan sonra başarılar bundan sonra adım adım gelecektir. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki; herkese kolay gelir ama maç kolay kolay kazanılmıyor. Önce kendini motive edeceksin, savaştan korkmayacaksın. İnanacaksın ve oyuncularını inandıracaksın. Bu vesile ile Altınova Belediyespor olarak yeni sezonda da BAL’da mücadele edeceğimizden dolayı mutluyuz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.