yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

‘Bu sahada emek verip ter dökmek büyük keyif ve gurur’

‘Bu sahada emek verip ter dökmek büyük keyif ve gurur’
19.04.2022 13:36
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Yalova Süper Amatör Küme’de namağlup şampiyon olan ve sadece bir beraberlikle ligi tamamlayan Tavşanlı Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselme mücadelesinde Altınova Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen zorlu 90 dakikanın ilk yarısı 0-0 biterken; ikinci 45 dakikada mavi-beyazılar, güçlü rakibine 2-1 mağlup oldu. Duraklamalarda bir de penaltı vuruşundan yararlanamayan Tavşanlı Belediyespor, önümüzdeki sezon da Yalova Süper Amatör Küme’de boy gösterecek.

‘Bu sahada emek verip ter dökmek büyük keyif ve gurur’..

2-1 kaybettikleri Altınova Belediyespor müsabakası sonrasında açıklamalar yapan Tavşanlı Belediyespor Teknik Direktörü Serkan Özdemir, “Nasibinde yoksa bir lokma ekmek bile yiyemiyor insanoğlu. Yalova Süper Amatör Küme’nin namağlup takımıyız. Oynadığımız baraj maçını maalesef 2-1 kaybettik. Herkes elinden gelenin fazlasını yaptı ama nasip değilmiş. Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar’a, kulüp başkanımız İsmail Oran’a, malzemecisinden futbolcularımıza kadar herkesin emeğine ve yüreğine sağlık. Bu kadro, Yalova Süper Amatör Küme’ye ismini altın harflerle yazdırdı. Sizlerle birlikte bu sahada emek verip ter dökmek büyük keyif ve gurur. Ayrıca yağmur çamur, kötü hava demeden bizden desteğini esirgemeyen, bizleri yalnız bırakmayan ailelerimize, büyük Tavşanlı Belediyespor taraftarına ve Tavşanlı halkına çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.