yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3659
EURO
34,7153
ALTIN
2.400,57
BIST
10.173,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

BU KAÇINCI KAZA?

BU KAÇINCI KAZA?
18.03.2022 18:00
0
A+
A-

HABERCİ diyor ki: “Yalova’da dikkat dağınıklığından meydana gelen bu kaçıncı kaza? Neredeyse ayda bir aynı tip kaza aynı yolda meydana geliyor. Bunun tek açıklaması var o da dikkatsizlik. Kamyonun dorse açık olarak gidiliyor ve bunun farkına varılmıyor; akabinde de malum kazalar yaşanıyor. Bugüne kadar can kaybının olmaması büyük bir şans ancak her zaman bu kadar ucuz atlatılmaz. Bu kazaya sebep olabilecek bütün nedenler araştırılmalı gerekirse sürücüler bir dizi testlerden geçirilmeli. İlla can kaybının yaşanması mı lazım bu kazaların önlenmesi için?”

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova-İzmit Karayolu üzerinde bulunan üst geçitlerde gün geçmiyor ki bir kaza daha yaşanmasın. Geçtiğimiz Perşembe akşamı Dörtyol’da bulunan üst geçitte ilginç bir kaza meydana geldi.

Kocaeli’den Yalova istikametine seyir halinde olan M.G. yönetimindeki kamyonun açık kalan dorsesi, üst geçide çarptı. Dorse üst geçitte asılı kalırken, çarpmanın şiddetiyle yerinden kopan çekici kısmı ise seyir halinde olan 34… 152 plakalı banka para nakil aracına çarptı. Kamyonun çekicisi Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü bahçesine girdi.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ YARALANDI..

İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada hafif yaralanan kamyon sürücüsü M.G.’in tedavisi ambulansta yapılırken, banka para nakil aracında bulunan A.D. ile N.K. ise kazayı yara almadan atlattı. Polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, trafik kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAZA SONRASI ZİNCİRLEME KAZA..

Öte yandan kamyon kazası sonrasında oluşan trafikte bekleyen araçlara minibüsün çarpması sonucu 7 araç birbirine girdi. 1 kişinin yaralandığı kaza bölgesinde 20 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Çiftlikköy’de trafikte bekleyen 80… 205 plakalı otomobile 77… 0394 plakalı midibüs arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle trafikte bekleyen 7 araç birbirine girdi. Kazada yaralanan 80… plakalı otomobil sürücüsü Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KABUS GİBİ AKŞAM..

Öte yandan damperli kamyonun çarptığı üst geçit ve yön tabelasının kaldırılması için bölgede çalışma yürütüldü. Çalışmalar nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan kara yolunda 20 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. İşinden evine dönmek isteyen Yalovalılar, saatlerce trafikte mahsur kalarak kabus gibi bir akşam yaşadılar.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.