yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

‘BU BAŞARI HEPİMİZİN’

‘BU BAŞARI HEPİMİZİN’
26.12.2023 14:36
0
A+
A-

YALOVA TEMA’DAN MOTİVASYON KAHVALTISI

  • TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği tarafından 23 Aralık 2023 Cumartesi günü Kadıköy Belediyesi’ne ait Seyirtepe Sosyal Tesisleri’nde “İl Motivasyon Teşekkür Toplantısı”gerçekleştirildi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Toplantıya; il temsilciliği ile aktif gönüllüleri, ilçe sorumluları ve ekipleri, mahalle sorumluları ile Yalova Üniversitesi Genç TEMA ekip gönüllülerinden oluşan 33 kişilik bir grup katıldı. Toplantı sabah kahvaltısıyla başladı. Toplantıda İl Temsilcisi Arzu Demir bir açılış konuşması yaptı. Arzu Demir yaptığı konuşmasında, “Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Çok başarılı bir yıl geçirdik. Bir yıl boyunca yaklaşık 5.000 öğrenciye ve 1000 kişiye eğitim ve sunumlar verdik. Projeler gerçekleştirdik. Şu an okullarımızda 30’e yakın projemiz uygulanıyor. Gönüllülük konusunda eğitim verdiğimiz sınıflarımızdan çok talep var. 10.000’ci TEMA Gönüllüsü Atatürk İlkokulu’nda bir sınıfımızda. Gönüllü kayıtlarımızda merkez ve Çiftlikköy ilçe çok yoğun. İlde eğitim, farkındalık etkinliklerinin yanısıra savunuculuk konularında da gündemimiz oldukça yoğun. Yaptığımız çalışmalar sonucunda genel merkezimiz tarafından 3 ödülle onurlandırıldık. Bu başarı hepimizin. Ödüller hepimizin. Önümüzdeki süreçte de başarımız artacaktır. Ben buna inanıyorum. Bizler doğaya gönül vermiş gönlü zengin insanlarız. Umut yeşertmeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmanın ardından katılımcılara ‘Gönülden Teşekkür Belgeleri’ takdim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.