yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

‘BİZ OLACAĞIZ’

‘BİZ OLACAĞIZ’
03.02.2023 17:24
0
A+
A-

 

  • Yalovalı eğitimci ve işadamı Oktay Çolak ve beraberindeki 350 kişilik grup, İYİ Parti saflarına katıldı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN
Yalovalı eğitimci ve işadamı Oktay Çolak ve beraberindeki 350 kişilik bir grup, düzenlenen törenle İYİ Parti saflarına katıldılar. Törene İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, İYİ Parti GİK Üyesi Hasan Topbaş, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Müberra Çakır, İYİ Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Tokay ve parti yöneticileri katıldılar. Katılım öncesinde kısa bir konuşma yapan İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir,  birliktelik mesajları verdi.

‘İYİ PARTİ 1. PARTİ ÇIKACAK’..

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir’in ardından söz alan Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Tokay ise, “Oktay hocamı çok uzun süredir tanırım. Kendisi Cumhuriyetin değerleri ile büyümüş ve bu değerlere saygılı birisidir. Ve senelerdir bu değerlere sahip bireyleri yetiştirmiş saygın bir eğitimcidir. Bu gücün karşısında artık dağlar bile duramaz. 14 Mayıs tarihinde bu tablo sandıklara yansıyacak ve partimiz hem Türkiye’de hem de Yalova’da sandıktan 1. parti olarak çıkacaktır” dedi.

‘BİZ OLACAĞIZ’..

İYİ Parti saflarına kalabalık bir grupla birlikte katılan Oktay Çolak ise yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Bugüne kadar gerek iş hayatımda ve gerekse siyasi hayatımda ben değil biz olgusuna sürekli değer verdim. Vermeye de devam edeceğim. Bu bağlamda bugün bana inanan ve güvenen ailem ve dostlarımla İYİ partiye katılmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum. Bundan sonraki siyasi hayatımda İYİ Parti’nin yetkin kadrolarıyla birlikte genel başkanımızın rehberliğinde bir neferi olacağım.”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.