yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

‘BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’

‘BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’
25.02.2024 18:13
0
A+
A-
  • AK Parti Subaşı Belediye Başkan Adayı Mustafa Yurt, Subaşılı kadınlarla akşam yemeği programında bir araya geldi..

..”Sizlerle bir araya gelmek, benim için büyük bir ayrıcalık. Çünkü inanıyorum ki, bir toplumu güçlendirmenin en etkili yolu, kadınların gücünü ve katkılarını ön plana çıkarmaktan geçiyor. Bu güçlü topluluğun bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum ve bu gururu, Subaşı’nın daha da ileriye taşınması için bir fırsata çevirmek istiyorum.”

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

AK Parti Subaşı Belediye Başkan Adayı Mustafa Yurt, Subaşılı kadınlarla bir araya geldi. Yemekte konuşan Yurt, “Subaşı’nı ablalarımızla, kadınlarımızla, annelerimizle yöneteceğiz” ifadelerini kullandı. Akşam yemeği programı kapsamında Subaşılı kadınlarla bir araya gelen AK Parti Subaşı Belediye Başkan Adayı Mustafa Yurt, yerel seçimlerde yapacakları çalışmaları aktardı. Belde kadınları ile ilgili projelerinden bahseden Yurt, “Subaşı’nı siz değerli kadınlarımızla, ablalarımızla, annelerimizle yöneteceğiz.  Kadınlarımıza özel projelerimizle ve beldelerimize özel güçlü projelerle hizmet edeceğiz” dedi. Yurt, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Sizlerle bir araya gelmek, benim için büyük bir ayrıcalık. Çünkü inanıyorum ki, bir toplumu güçlendirmenin en etkili yolu, kadınların gücünü ve katkılarını ön plana çıkarmaktan geçiyor. Bu güçlü topluluğun bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum ve bu gururu, Subaşı’nın daha da ileriye taşınması için bir fırsata çevirmek istiyorum. Yerel seçimlerde Subaşı Belediye Başkanlığı için adaylığımı koymamın temelinde, kadınlarımızla birlikte daha güçlü, daha yaşanabilir bir Subaşı inşa etme arzusu yatıyor. Bu akşam burada, siz değerli kadınlarımızla bir araya gelerek, projelerimizi, hedeflerimizi ve vizyonumuzu paylaşmak istiyorum. Subaşı’nı ablalarımızla, kadınlarımızla, annelerimizle yönetme vizyonumuz, sadece bir seçim vaadi değil, aynı zamanda bir topluluk olarak birbirimize olan bağlılığımızın bir yansımasıdır. Sizlerin güçlü desteğiyle, Subaşı’yı daha da kalkınmış, daha da birlikte yönetilen bir belde haline getireceğimize inanıyorum.” Başkan Adayı Yurt, tüm konuklarla özel olarak ilgilenirken, kadınlardan gelen talepleri değerlendirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.