yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDEYİZ’

‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDEYİZ’
05.04.2023 15:30
0
A+
A-

KAS-DER BİN KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Yalova Kas-Der, Çiftlikköy Belediye Düğün Salonu’nda bin kişilik iftar yemeği verdi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

İftar programına, Eski Bakan Murat Başesgioğlu, Yalova Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan, Baro Başkanı Elif Turnacı Çavuş, Adalet ve Komisyon Başkanı Şemsettin Dereli, KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen, Kastamonu Yönetim Kurulu Başkanı Sudi Topal, Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Tiftik, Kocaeli Kastamonu Dernek Başkanı Nurcan Acaroğlu Göktaş olmak üzere Ylaova’da yaşayan Kastomonular katıldı.

‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDEYİZ’..

KAS-DER Yalova Şubesi Başkanı Ali Akgün yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: “Hepimizin bildiği üzere ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Depremle sarsılan ülkemizde açılan yarayı halen içimizde ilk günkü gibi hissediyoruz. Dernek olarak bu zor günlerde bizde deprem bölgesine yardım tırlarını ilk gün yola çıkardık. Akabinde kurucu ortaklarımız olan tersane sahipleri ve esnaf hemşerilerimizle birtlikte yardım ekibi ve techizatı organize ederek deprem bölgesi için çorbada tuz olmaya gayret ettik. Zorluklar ne kadar çetin olursa olsun türk milleti olarak birbirimize daha da kenetleniyoruz. Yalova KAS-DER ailesi olarak kuruluş amacımız olan düğünümüz bir, cenazemiz bir, ekmeğimiz bir dediğimiz bu yolda birlik ve beraberlik içinde devam ediyoruz. Derneğimiz hemşerilemiz sayesinde Yalova’da okuyan kardeşlerimize burs verme kapasitesine ulaşmıış olup hemşerilerimizin maddi manevi her daim yanında olmak için gayret gösteriyoruz. Bu gün bu iftarı vermemize vesile olan başta yönetim kurulu arkadaşlarıma ve emeği geçen birbirinden kıymetli hemşerilerime aynı zamanda soframıza gelip bizlere şeref verdiğiniz kıymetli misafirlerime ayrı ayrı teşekkür ederiz.”

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.