yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2703
EURO
34,6865
ALTIN
2.408,67
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

BİKAMDER’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK

BİKAMDER’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK
10.11.2023 16:43
0
A+
A-
  • Birlikte Kanserle Mücadele Derneği (BİKAMDER) tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Birlikte Kanserle Mücadele Derneği (BİKAMDER) tarafından Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla çocuklara yönelik bir etkinlik düzenlendi. Kudu Kafe’de gerçekleştirilen etkinliğe; birçok davetli katıldı. Etkinlikte müzik eşliğinde çocuklar pasta kestiler. Eğlenceli vakitler geçiren çocuklara, çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Teşekkür etti

Etkinlikle ilgili konuşan BİKAMDER Başkanı Nurcan Bayar, “Can evlatlar, sizler o ufacık bedenleriniz ile hayatın acı sürprizleriyle erken yaşta karşılaşmış olmanıza rağmen, hastalık denen tabiri yerindeyse; okyanusun engin dalgalarıyla boğuşurken bile uzatılan can simidini tuttuğunuz, hayata yine, yeniden bağlanmaya çalıştığınız çok güçlü, çok özel evlatlarsınız. Bu farkındalık haftasında, bu hastalığın pençesine yakalanmış tüm can evlatlarımızın da sizler gibi tedaviye cevap vermeleri, uygulanan tedaviyle doktorları, sevgileriyle aileleri tarafından uzatılan can simidini tutmaları temennimizle diyor, geleceğin güçlü, başarılı gençleri olarak hepinize sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle özel çocuklarımız için düzenlediğimiz farkındalık etkinliğimizde derneğimize ve hastalarımıza her zaman kapılarını sonuna kadar açan Kudu Kafe sahibi saygıdeğer Kâni bey ve çalışanlarına, farkındalık etkinliğimize katılımları ile bizi onurlandıran, çocuklarımızı hediyeleri ile sevindiren Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Sayın Arif Laçin’e, Belediye Başkanımızın eşi değerli insan Gökşen Tutuk’a, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Başkanlığı’na, hediyeleri ile özel evlatlarımızın mutlu olmalarına vesile olan saygıdeğer başkanımız, Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Füsun Önen’e, Yalova Üniversitesi Prof. Dr. Elif Oktay’a, çocuklarımıza özel hediyesiyle mutlu olmalarını sağlayan EKODER Başkanı, YTSO 8. meslek komite başkanı Köksal Ketenci’ye, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek’e, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fadime Yıldırım Karaoğlu ve yönetimine, KATFADER Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu ve yönetimine, Güç Birliği Derneği’ni temsilen etkinliğimize katılan, başta Nihat Serdaroğlu olmak üzere tüm duyarlı arkadaşlara, MAG- DER Başkanı Sabri Karaçam ve ekibine Yürüyen Köşk Başkan Yardımcısı Makbule Budak Çalışkan’a, derneğimize katkılarıyla duyarlılık gösteren değerli insan Meltem Seçkin Engin’e Yalova Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Fedai Güngör’e, duyarlılığı ile derneğimize gelir getirecek malzemeleriyle etkinliğimize katılan Aydan Dağdeviren hanıma, sevgili çocuklarımızın değerli annelerine ve adını sayamadığım, duyarlılık gösterip etkinliğe katılma inceliğini gösteren tüm can dostlarımıza sonsuz teşekkürler. İnsanlık yararına yapılacak tüm farkındalık etkinliklerinde birlikte olma ümidimizle” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.