yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5671
EURO
35,0146
ALTIN
2.428,17
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
21°C
Cumartesi Çok Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

BEYOSMANOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

BEYOSMANOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
06.01.2022 14:37
0
A+
A-

 

 

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Kanser Hastaları Derneği (YAKHAD) 3. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kurulda, mevcut başkan Sibel Beyosmanoğlu bir kez daha başkanlık görevine getirilerek güven tazeledi.

‘Ekibimden aldığım inanç ve güçle’..

Konuyla ilgili konuşan Başkan Sibel Beyosmanoğlu, “Dernek üyesi arkadaşlarımın tercihi ile bir kez daha başkanlık görevine getirilmekten mutluluk duydum. Kanser hastalarımız ve aileleri için çıktığımız bu yolda, ilk günkü heyecan ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Tüm kamuoyu için yüklendiğimiz ‘erken tanı ve teşhis’ misyonumuzu, her zaman ve her yerde söylemeye ve anlatmaya devam edeceğiz. Erken tanı ve teşhisin önemini anlatmak, hastalarımıza motivasyon sağlamak, vatandaşlarımıza kansere karşı farkındalık kazandırmak amacıyla çeşitli sosyal, kültürel faaliyetler yapıyoruz. Konferanslar, seminer ve ziyaretlerle kanser hastalarımızın sesini duyurmaya, onların taleplerini en üst mercilere taşımayı hedefliyoruz. Bu vizyon ve misyonun yanında, hastalarımızı manevi olarak güçlü görmek, onların duasında yer almak bizler için tarih edilemez bir mutluluk kaynağı. Ekibimle beraber göreve geldiğimiz süre içerisinde neler yaptıysak, nasıl çalıştıysak aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Ekibimden aldığım inanç ve güçle derneğimizi bugünlere getirdik. Hepsi çok kıymetli insanlar, kendilerini çok teşekkür ediyorum. Birlikte çok güçlüyüz ve daha kat edecek çok yolumuz var” dedi.

Yeni yönetim belli oldu..

YAKHAD’ın yeni yönetim listesinde şu isimler yer aldı: Başkan: Sibel Beyosmanoğlu. Asil Denetim: Yüksel Oral, Çağlayan Karsan, Lale Dondurmacıoğlu. Yedek Denetim: Melike Girgin, Sakin Özden, Ümit Cengiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.