yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

BAHAR DÖNEMİ BAŞLIYOR

BAHAR DÖNEMİ BAŞLIYOR
17.02.2024 23:44
0
A+
A-

Yalova Üniversitesi’nde 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı bahar dönemi 19 Şubat tarihi itibariyle başlıyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yeni akademik döneminin üniversiteye hayırlı olması dileklerinde bulunan Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, “Hep iyiye daha iyiye anlayışıyla ve yenilikçi yaklaşımlarla üreterek eğiten ve eğiterek de üreten üniversite olmayı kendisine ilke edinen Yalova Üniversitesi’ni gerek bireysel uygulamaları gerekse de iş birliği içerisinde diğer kurum ve kuruluşlarla ortak yürüttüğü toplum yararına projelerle şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa faydalar oluşturmaya gayret etmektedir” dedi.

‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ’..

Üniversite olarak var güçlerinle çalıştıklarını söyleyen Bahçekapılı, “Yalova Üniversitesi ailesi olarak, ilim ve irfanın yolunda, ülkesine katma değer sunmak üzere araştıran, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen erdemli nesiller yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Biliyoruz ki her alanda büyük ve gelişmiş ülke olmanın yolu iyi eğitim almış genç ve dinamik nesillerden geçmektedir. Gençlerimizin de bu ufuk ve bilinçle öğrenimleri için gereken çabayı gösterdiklerinden eminiz. Millî ve manevi değerlere güçlü bir şekilde tutunarak en iyisi için sürekli çabalamalıyız. Bu çaba ancak birlikte öğrenmek ve birlikte büyümek şiarıyla karşılığını bulabilir. Ben içimizdeki bu azim ve güçlü ufkumuzu daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’..

Geleceğe ilk günkü heyecanla bakmaya devam ettiklerini söyleyen Bahçekapılı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Asil milletimizin ve ailelerimizin bize emanetisiniz. Her zaman yanınızdayız. Ülkemizi ve üniversitemizi gururlandıracak çalışmalar yapacağınıza inanıyor ve başarılar diliyorum. Bu vesile ile, 15. yılımızda bizler geleceğe ilk günkü heyecanla bakmaya devam ediyoruz. Bu heyecan ve istekle gelecek her bir yılda önemli ve öncü başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Hepinizi bu sürecin bir parçası olmaya davet ediyor, tüm üniversitemiz ailesine başarılarla dolu bir akademik dönem diliyorum.”

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.