yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR
29.07.2022 13:48
0
A+
A-

 

Yalova Belediye Meclisi 1 Ağustos 2022 günü saat 15.00’de Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk başkanlığında toplanacak..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Belediye Meclisi Ağustos ayı Olağan Toplantısı’nın gündemi belirlendi. 1 Ağustos 2022 günü saat 15.00’de Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk başkanlığında toplanacak. Mecliste ise şu maddeler görüşülecek: “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün talebi ile yürürlükteki imar planı notlarının revize edilmesine ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün teklifi. 400 yataklı hastane çevresinde imar planı değişikliği yapılmasına ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün teklifi. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün talebi ile 3 adet Park Alanının Spor Tesis Alanına dönüştürülmesi ile ilgili plan değişikliği yapılmasına ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün teklifi. İsim verme ile ilgili tekliflerin görüşülmesi. Ek bütçe yapılması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi. Müdürlükler arası bütçe aktarımı ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi. Dolu memur kadrolarında derece değişikliği yapılması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi. Boş memur kadrolarında değişiklik yapılması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi. Belediyemiz Zabıta ve İtfaiye personeline ödenecek fazla çalışma ücreti ile ilgili insan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nde kullanılan ihtiyaç fazlası damperli kamyonun Teşvikiye Belediyesi’ne bedelsiz hibe olarak verilmesi ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü teklifi. 2021 model kamyonet van tipi aracın vatandaş talebi doğrultusunda belediyeye şartsız ve bedelsiz olarak hibe edilmesi ile ilgili Fen işleri Müdürlüğü’nün teklifi. Fen İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin güncellenmesi ile ilgili konunun görüşülmesi. Belediye Zabıta Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 1 adet hafif ticari araç ile 250cc motosikletin alınması ile ilgili Zabıta Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi. Toptan dağıtım cebi yapılması talebi ile ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi. Trafik Düzenleme Komisyonu Kararının görüşülmesi. Plan ve Bütçe Komisyonu Kararının görüşülmesi. İmar Komisyonu Kararlarının görüşülmesi.  İsim Komisyonu Kararlarının görüşülmesi.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.