yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

BECAN’A ZİYARET

BECAN’A ZİYARET
01.11.2022 16:44
0
A+
A-

Yalova Üniversitesi Etik Kulübü’nden..

Becan’a ziyaret

  • Öğrencileri girişimlerinden ötürü tebrik eden YTSO Başkanı Tahsin Becan, oda olarak bu tür faaliyetleri büyük bir mutlulukla karşıladıklarını belirterek, “Her türlü desteğe hazırız” dedi.

Haber / Büşra GÜNDÜZ

Yalova Üniversitesi’nde Etik Kulübü kurarak öğrencilerde etik değerlerin yerleşmesi için çaba etme misyonunu üstlen Kulüp Başkanı Kübra Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Tamgüç, Yönetim Kurulu Üyesi Gözde Bülbül ve Kulüp Danışmanı ve aynı zamanda Akademide Etik Derneği Başkanı olan Prof. Dr. Fahri Apaydın, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan’ı ziyaret etti. Öğrencileri bu girişimlerinden ötürü tebrik eden Tahsin Becan, oda olarak bu tür faaliyetleri büyük bir mutlulukla karşıladıklarını ve her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Tahsin Becan, ticaret hayatında güven ve etik değlerin esas olduğunu ve işletmelerin ayakta kalabilmesi ve büyüyebilmesi için etik değerlere sadık kalmalarının önemine vurgu yaptı. Prof. Dr. Fahri Apaydın ise etik eğitiminin daha genç yaşlarda verilmesinin önemli olduğunu belirterek dernek olarak gerek akademsiyenlerde gerekse öğrencilerde etik farkındalığı artırmak için çaba sarf ettiklerini vurguladı. Yalova Üniversitesi İİBF öğrencileri olarak etik bilincini artırmak için Etik Kulübü’nü kurmayı önemli bir adım olarak gördüklerini dile getiren Kübra Topaloğlu ise öğrenci etik kulüplerinin diğer üniversitelerde de kurulması için çaba sarf edeceklerini ifade etti. Ömer Faruk Tümgeç, Tahsin Becan’dan iş dünyasında etik konusuyla ilgili uygulamaları değinmeleri için Yalovalı iş insanlarını üniversitede öğrencilere konferanslar vermesini talep etti. Bu talebe olumlu cevap veren Tahsin Becan, odanın bütün imkanları ile gençlerin arkasında olduğunu ve iş insanı öğrenci buluşmasının Türkiye’nin kalkınması için öndemli bir adım olacak uygulamaya yönelik eğitime katkı vereceğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.